Egyet értetek a vegetáriánusokkat, illetve a vegákkal?
vannak vega ismerőseim,és ők azt mondják,hogy nem egészséges a tojás,a tejtermékek illetve a hús ételek,állati zsírok.
Azt mondják,hogy ha ezeket esszük megbetegedhetünk.
Lehet,hogy egyes embereknek valóban az tenne jót,ha nem eszik ezeket ételeket,de többféle fehérje... kell az embernek a szervezetébe.
És úgy hallottam,hogy a nullás vércsoportúak húsevőek,vagyis a szervezetükbe kell némi hús.
Ki mit gondol erről?
Mi lenne az egészséges táplálkozás?
utolsó- a gorillának is gumós fogai vannak, és lám, csak növényt eszik eltekintve egy-két bogártól vagy hernyótól. az állatkínzásról... nézd meg ezt a filmet.
18:24
Nem azt mondtam, hogy nem voltak vegetáriánusok, csak azt, hogy nem volt "hóbort" vagyis divatból senki se csinálta ezt és le merem azt is fogadni, hogy gyerekek között se voltak ennyien.
Baromság? Neked mi a szakmád? Sorold fel nekem légyszi, hogy milyen anyagok vannak az összes húsban és az összes zöldségben! Köszi! Ha nem tudod, akkor s*ggfej vagy!!! (Ezt csak azért kapod, mert azt mondtad, hogy baromságot beszélek.)
De megint oda jut kb. a vita, hogy évezredek szokásait és evolúcióját akarják páran néhány évtizedes, tudományos alapon kb. annyira igazolt, mint cáfolt tézisekkel felülbírálni.
21:07 azért 18+-as mert a megnézése érzelmi sokkot "okozhat"...
21:17 egy szóval sem mondtam, hogy tudom milyen anyagok építik fel a húsokat és zöldségeket. én csak azt mondtam, hogy nincs olyan, az emberi szervezet számára szükséges tápanyag, amit zöldségekből, vagy gyümölcsökből ne lehetne bevinni. nincs szakmám, hisz csak 15 vagyok. amúgy pszichológusnak készülök. egyébként egyetlen érvet sem hoztál fel, amivel megcáfoltad volna a mondandómat, egyedül sértegetni voltál képes. na szép napot.
14:52-es
Szerintem fejezzük be!
A következőkre hívnám fel a figyelmed:
Azt mondod én sértegetek... úgy emlékszem te írtad elsőként, hogy én "baromságokat" beszélek - ez tifelétek biztos dícséret.
Leírod, hogy nem tudod, hogy mi van a húsokban meg a zöldségekben, de kiállsz amellett, hogy a zöldségek és gyümölcsök mindent tartalmaznak, amit a húsok is. Ez logikailag nem nagyon áll meg - ha már pszichológusnak készülsz (15 évesen), akkor ezt talán belátod.
Nem elég érv neked az evolúció?
Köszönöm, hogy megírtad a korod, mert így azért jobban a helyén tudom kezelni a véleményedet. Lehet, hogy iskolázottabb (vagy inkább leszel), mint én, de hidd ez nem minden! Én pont kétszer annyi idős vagyok, mint te.
A vegetarianizmus a modern kor divatja, aminek annyi értelme van, mint a vízálló teafilternek. Az embernek ölnie kell, hogy életben maradhasson. Szomorú, de igaz. A hús az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, ami biztosítja a szervezet fehérje-, zsír- és nyomelemellátását. Egyébként is ha megveszel a boltban egy bontott csirkét, az nem gyilkosság, mert te csak megveszed. Ha nem veszed meg, akkor majd megveszi más a helyedben.
És mi a helyzet a salátával és a többi zöldséggel? Az nem számít élőlénynek? Azok is meghaltak azért, hogy TE vegetáriánus lehess. Legyen szíved! Egyél követ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!