Egyet értetek a vegetáriánusokkat, illetve a vegákkal?
vannak vega ismerőseim,és ők azt mondják,hogy nem egészséges a tojás,a tejtermékek illetve a hús ételek,állati zsírok.
Azt mondják,hogy ha ezeket esszük megbetegedhetünk.
Lehet,hogy egyes embereknek valóban az tenne jót,ha nem eszik ezeket ételeket,de többféle fehérje... kell az embernek a szervezetébe.
És úgy hallottam,hogy a nullás vércsoportúak húsevőek,vagyis a szervezetükbe kell némi hús.
Ki mit gondol erről?
Mi lenne az egészséges táplálkozás?
utolsó válaszoló!
teljesen igazad van! :)
Én sem értek egyet azokkal, akik az egészségtelenségre hivatkozva nem esznek húst meg állati eredetű terméket.
Egészséges táplálkozás. Jó kérdés. Azt fogyaszd, amit megkívánsz a józan ész határain belül.
Egyébként én sem eszem húst 8 éve.
Az én édes anyám 12 évig volt vegetáriánus.
De a szervezetének már nagyon kellett a hús,így már eszik húst,persze csak fehér húsokat,és keveset.
Páran azt mondták nekem,hogy aki tejtermékeket,húsokat,tojást,állati zsírt fogyaszt az nem egészségesen táplálkozik,de van aki meg pont az ellenkezőjét állítja.
tudom,hogy a vegán az aki semmi állati eredetűt nem fogyaszt,azt is tudom,hogy a vegák nem esznewk húst,nem vagyok hülye!! csak fáradt voltam már.....
tudom én azt! elírtam,és ezért elnézést kérek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!