Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egyet értetek a vegetáriánusok...

Egyet értetek a vegetáriánusokkat, illetve a vegákkal?

Figyelt kérdés

vannak vega ismerőseim,és ők azt mondják,hogy nem egészséges a tojás,a tejtermékek illetve a hús ételek,állati zsírok.

Azt mondják,hogy ha ezeket esszük megbetegedhetünk.

Lehet,hogy egyes embereknek valóban az tenne jót,ha nem eszik ezeket ételeket,de többféle fehérje... kell az embernek a szervezetébe.

És úgy hallottam,hogy a nullás vércsoportúak húsevőek,vagyis a szervezetükbe kell némi hús.

Ki mit gondol erről?

Mi lenne az egészséges táplálkozás?

2012. júl. 14. 21:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
38%
nem értek egyet sőt ha valaki túlzásba viszi, akkor még azt is gondolom magamba hogy ' ez hülye' :D
2012. júl. 14. 21:16
 2/36 anonim ***** válasza:
42%
Nem értek velük egyet, de hát mindenki azt csinál, amit akar. Szerintem a hús, főleg a fehér húsok, a tojás, tej is kell a szervezetnek.
2012. júl. 14. 21:16
 3/36 anonim ***** válasza:
18%
Ja bírom a vegákat.Nem esznek húst mert fáj az állatnak erre bőr táskával járkálnak :D
2012. júl. 14. 21:25
 4/36 anonim ***** válasza:
62%
Én kedvelem a vegákat.Meghagyják nekünk a húst.
2012. júl. 14. 21:26
 5/36 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

teljesen igazad van! :)

2012. júl. 14. 21:48
 6/36 anonim ***** válasza:
38%
nagyon konyíthatsz a témához, ha azt sem tudod, hogy a vega a vegetáriánus becézése. aki semmi állati eredetűt nem eszik az a vegán.
2012. júl. 15. 11:12
 7/36 anonim ***** válasza:
52%

Én sem értek egyet azokkal, akik az egészségtelenségre hivatkozva nem esznek húst meg állati eredetű terméket.

Egészséges táplálkozás. Jó kérdés. Azt fogyaszd, amit megkívánsz a józan ész határain belül.

Egyébként én sem eszem húst 8 éve.

2012. júl. 15. 11:18
 8/36 A kérdező kommentje:

Az én édes anyám 12 évig volt vegetáriánus.

De a szervezetének már nagyon kellett a hús,így már eszik húst,persze csak fehér húsokat,és keveset.

Páran azt mondták nekem,hogy aki tejtermékeket,húsokat,tojást,állati zsírt fogyaszt az nem egészségesen táplálkozik,de van aki meg pont az ellenkezőjét állítja.

2012. júl. 15. 13:37
 9/36 A kérdező kommentje:

tudom,hogy a vegán az aki semmi állati eredetűt nem fogyaszt,azt is tudom,hogy a vegák nem esznewk húst,nem vagyok hülye!! csak fáradt voltam már.....

tudom én azt! elírtam,és ezért elnézést kérek.

2012. júl. 15. 13:42
 10/36 anonim válasza:
50%
én egyet értek a vegákkal. én is lennék szívesen de a családom "húsevő". és totál kiakadnának.ha megtudnák hogy szívesebben lennék vegetáriánus.
2012. júl. 15. 15:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!