Mi a vegetarianizmus értelme?
milyen intellektuel a kérdező: zöld pacsit osztogat.-.- mekkora köcsögök vannak istenem.
ez egy gyökér,egy ilyen kis semmi.ennek hiába jártatjuk a pofánkat.hagyjuk rá,nem érdemes a vitára mivel nem elég intelligens hozzá...
bazeg vega testépítés nem létezik én is testépítő vagyok és ha te is az lennél tudnád hogy nem létezik olyan!
És egyáltalán nem érdekel mint gondoltok rólam, ha csak oltogatni tudtok de választ nem tudtok adni akkor ti vagytok a fogyatékosok
a vegák cingár valamik? he?
JA és kérdező elolvastad egyáltalán a válaszokat? Mert szerinted még nem válaszolt senki normálisan
Ilyen buta emberrel ritkán lehet találkoznixD
Amúgy tudod hogy milyen hatással van a környezetre a húsnak az előállítása?
..Föld felét erdők borítanák..
jó is lenne..
"A húst nem tekintem semmilyen szinten szükségesnek számunkra semmilyen klimatikus viszonyok között, ahol az ember normálisan meg tud élni. A húsétel alkalmatlan fajtánk számára. Tévedünk, mikor lemásoljuk az alacsonyabb szintű állatvilágot - ha egyszer magasabb szinten vagyunk."
Gandhi
én egyetértek a kérdezővel. én nem ítélem el a vegákat, de szerintem amit csinálnak az hülyeség. az embernek szüksége van a húsra is. Kivétel aki orvosi előírásra vagy egyszerűen nem szereti.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!