Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a vegetarianizmus értelme?

Matekid kérdése:

Mi a vegetarianizmus értelme?

Figyelt kérdés
Azzal hogy nem eszel húst azzal nem állítod meg az állatok pusztitását, és ha nem ölnénk állatot a föld felét erdők boritanák....
2011. júl. 12. 02:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
2011. júl. 14. 08:23
 32/44 anonim ***** válasza:
93%

milyen intellektuel a kérdező: zöld pacsit osztogat.-.- mekkora köcsögök vannak istenem.

ez egy gyökér,egy ilyen kis semmi.ennek hiába jártatjuk a pofánkat.hagyjuk rá,nem érdemes a vitára mivel nem elég intelligens hozzá...

2011. júl. 14. 09:18
 33/44 A kérdező kommentje:

bazeg vega testépítés nem létezik én is testépítő vagyok és ha te is az lennél tudnád hogy nem létezik olyan!

És egyáltalán nem érdekel mint gondoltok rólam, ha csak oltogatni tudtok de választ nem tudtok adni akkor ti vagytok a fogyatékosok

2011. júl. 14. 13:21
 34/44 anonim ***** válasza:
72%
Hát pedig nézz utána hogy tényleg van. Még külön versenyek is vannak, de van aki a normál versenyeken is megállja a helyét.
2011. júl. 14. 13:31
 35/44 anonim ***** válasza:
93%
54% hagyd rá kedves,ez tényleg egy elmebeteg.ne veszekedjünk már egy önző bolonddal!nagyon sok fájdalmat kellett már megélnie, fiúi büszkeségében meg van bántva.majd rájön,hogy mi hogy van!
2011. júl. 14. 15:39
 36/44 anonim ***** válasza:
91%

a vegák cingár valamik? he?

[link]

JA és kérdező elolvastad egyáltalán a válaszokat? Mert szerinted még nem válaszolt senki normálisan

2011. júl. 16. 14:34
 37/44 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen buta emberrel ritkán lehet találkoznixD

Amúgy tudod hogy milyen hatással van a környezetre a húsnak az előállítása?

2011. júl. 22. 13:41
 38/44 anonim válasza:
97%

..Föld felét erdők borítanák..

jó is lenne..

2011. júl. 22. 22:57
 39/44 anonim ***** válasza:

"A húst nem tekintem semmilyen szinten szükségesnek számunkra semmilyen klimatikus viszonyok között, ahol az ember normálisan meg tud élni. A húsétel alkalmatlan fajtánk számára. Tévedünk, mikor lemásoljuk az alacsonyabb szintű állatvilágot - ha egyszer magasabb szinten vagyunk."

Gandhi

2011. júl. 28. 19:19
 40/44 anonim válasza:
10%

én egyetértek a kérdezővel. én nem ítélem el a vegákat, de szerintem amit csinálnak az hülyeség. az embernek szüksége van a húsra is. Kivétel aki orvosi előírásra vagy egyszerűen nem szereti.

ennyi.

2011. aug. 1. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!