Tulajdonképpen ha nem eszem húst akkor hogy segítek az állatoknak?
Sajnos mi meg hajlamosak vagyunk a jenkiket majmolni.
Azért a hírekben olykor látható hazai csirkefarmok is inkább holokausztra emlékeztetnek, mintsem 5 csillagos szállodára. Pedig egy születésétől fogva levágásra halálra ítélt állat ennyi megérdemelne.
Nem vagyok vega, sőt... igyekszem mértéket tartani.
Vagy szokjunk rá az emberhúsra. Abból van bőven. Állítólag édeskés ízű. Nem kell az életfogytiglanosokat az adónkból etetni, inkább mi esszük meg őket. :)
Az állatok még csak bűnt se követtek el. Igaz, hogy az ember valamennyire ragadozó, de az állatvilágban alig akad még egy, aki a zsákmányával ilyen módon bánik.
21:37
Azért, mert mindenki szereti a hús ízét.
Én meg igen az emberek 99,99%-ával együtt, ezen mit nem értesz?
Érdekes lenne egy kisgyereket úgy nevelni, hogy nem eszik egyáltalán húst, eléggé visszamaradott lenne, nem gondolod? Vegyesen kell táplálkozni.
a fejlődést nem befolyásolja.van egy ismerősöm,aki lány életében nem evett húst,tehát 16 éve, és nála szebb lányt életemben nem láttam,és teljesen normális,okos.
amúgy nem a hús íze miatt vannak néhányan akik képtelenek leállni róla,hanem azért,mert xantin van benne,ami hasonló a koffeinhez és a nikotinhoz.a legtöbb emberben ezért hús FÜGGŐSÉG alakul ki.ők ha 3-4 napnál tovább nem esznek húst,de mást viszont rendesen igen,úgy érzik,hogy fáradtak,éhesek,ezért gondolják a legtöbben ,hogy szükségünk van rá.de ahogy se a cigire,se a kávéra nincs szükségünk,a húsra sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!