Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tulajdonképpen ha nem eszem...

Tulajdonképpen ha nem eszem húst akkor hogy segítek az állatoknak?

Figyelt kérdés
Én most próbálkozom a vegetáriánus életmóddal, de ezt nem értem. Ha a húst mindenki megrendelné és aszerint vágnák le az állatokat akkor ok, de így? Ugyanannyit fognakl lemészárolni nem? Csak amit nem eszel meg azt kidobják..ez az elmélet hogy akkor megmenekül pár állat csak úgy lehetséges ha egy rakás ember lesz vega és akkor csökken az igény?
2011. jún. 30. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
tényleg nem váltjuk meg ezzel a világot,és csak kicsit teszem jobbá ...de én mégis büszke vagyok erre!te gonoszabbá teszed.legyél rá büszke.nyugodtan.
2011. júl. 4. 19:17
 32/75 anonim ***** válasza:

Egy egészen picit biztosan.

Hallottál már a Meatrix-ről, Leo? :)

http://www.youtube.com/watch?v=LaNSyRro1AA

Vicces és szomorú.

2011. júl. 6. 03:59
 33/75 A kérdező kommentje:
Nagyon kemény, köszi hogy elküldted
2011. júl. 6. 08:43
 34/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én teljesen megértem amikor valaki nem akar leszokni a húsról, mert tényleg nehéz és nem látják értelmét. De ha legalább egy kicsivel kevesebbet enne mindenki, csak heti 1-2 napot kihagyna, az is már sokkal jobb, és nem mellékesen egészségesebb is mert a sok hús (és lássuk be általában az emberek sokkal több húst esznek mint kéne) nagyon is ártalmas, bazi sok betegség származik belőle.
2011. júl. 6. 08:54
 35/75 anonim ***** válasza:
49%
én tényleg azt nem értem,hogy titeket miért zavar,hogy vegák vagyunk? mi ezzel senkinek sem ártunk.akkor hol a baj? ne is válaszoljatok,nem vagyok rá kíváncsi.
2011. júl. 6. 11:10
 36/75 anonim ***** válasza:
24%

"tényleg nem váltjuk meg ezzel a világot,és csak kicsit teszem jobbá ...de én mégis büszke vagyok erre!te gonoszabbá teszed.legyél rá büszke.nyugodtan."

Nem a normális vegák zavarnak, hanem a hozzád hasonlók. Gonoszabbá teszem a világot? Ja, ez nagyon frankóó hozzáállás, akkor menj a pi.csába a disznós, gagyi, ferdített, béna ultravega propaganda hü.lyeségeddel. Az igazi vegáknak meg hajrá, ha ettől jobban érzik magukat!

2011. júl. 6. 11:33
 37/75 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy nem tudom feltűnt e, de ez a videó egy cseppet sem szól arról, hogy vegának kéne lenni. Mellesleg oylan dolgokat mutogat benne amiket ki is hangsúlyoznak, hogy az EU-ban betiltottak, ez nem nekünk, hanem a jenkiknek készült.
2011. júl. 6. 11:43
 38/75 A kérdező kommentje:
igazad van, mondjuk kevés az olyan műsor ami nem nekik szól..mintha csak ők lennének az emberek, mindenki más csak alárendelt
2011. júl. 6. 12:23
 39/75 anonim ***** válasza:
Az, hogy bizonyos dolgokat az EU-ban betiltottak, az nem jelenti azt, hogy itt sokkal jobb lenne a helyzet...
2011. júl. 6. 12:51
 40/75 anonim ***** válasza:
Igazad van, te szakértő vagy, mert láttál egy videót a beszélő disznó kungfumalacról.
2011. júl. 6. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!