Nyugaton a jövőben cikinek fog számítani, ha valaki mindennap eszik húst?
Németországban voltam ügyfélnél pár hétig és mindennap az ottani kollégákkal együtt mentünk el kajálni. Egyik nap megjegyezték, hogy tegnap és tegnapelőtt is húsos kaját vettem, ma megint miért teszem. Az elején nem értettem, mert nekem ez így természetes és akkor mondták, hogy a föld, klíma, stb érdekében már nem kellene mindennap húst enni és amúgyis a fiatal lányok egyre nagyobb arányban vegetáriánusok, szóval párkeresésben is egyértelműen hátrány.
Mondjuk nekem semmi bajom nincs a vegetáriánusokkal, de az ilyen típusú nyomásgyakorlást nem szeretem, az élet egyik legjobb öröme, ha lehet enni egy finom pörköltet vagy inni egy jó sört, ilyenekről nem vagyok hajlandó lemondani. Nem tudom mi lesz a jövőben, mik lesznek a kulturális normák, de ezt az erőszakos zöld nyomulást nem kívánom.
Ha szerinted az orvosi szaklap és a Pécsi tudományegyetem vegán lobbi, akkor te bizony sík hülye vagy.
"fent említettek miatt"
Milyen fent említett, amikor konkrétan semmilyen értelmes példád nem volt, megmondták a többiek is?!
Jó vicc, hogy mi vagyunk a hülyék, ne égesd magad inkább, húzzál szépen el innen.
Senkit nem érdekel, hogy mit eszel, hülyesegeket nem kéne pofázni, ennyi. Én a butaságon akadok ki, főleg a nagyhangú hozzánemértő butaságon, nem a húsevésen.
Mondd azt, hogy te eszel, mert te nagyon szereted, nem tudod/akarod elhagyni. Tök oké.
Azt ne mondd, hogy esszenciális meg meghal mindenki aki nem eszik, azt ne mondd mert égbekiáltó f.sság.
Nem adtál észérvet.
A B12 nem csak húsban van, a feherje meg állati eredetűben rengeteg van, növényiben kevesebb, de simán összeállítható etrend odafigyeléssel. Ez a két érved volt.
A szerinted nagy "vegán lobbi" cikkek ráadásul még csak nem is azt mondják, hogy legyél vegán mert csak ez az egy igaz út, hanem hogy LEHET ez is egészséges. Ennyi, semmi térítés vagy extremitás, egyel húst ha akarsz, csak hogy ne legyel olyan f@x mint eddig, hogy azt hiszed kizárólag hússal lehet életben maradni.
Erre jössz te, hogy vegánlobbi, há hogy lehetne megoldani az egeszséges étkezest így, hát lEhEtEtLeN, megdöglik mindenki!! Ember...
"mert ha belegondolsz a növénytermesztés is hasonlóan káros mint az állattenyésztés"
Ez nem így van. Töredékét kéne használni a területeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!