Ha a pénz nem számítana, milyen autóval járnád mindennapjaidat? Miért?
Figyelt kérdés
Választhatsz egy autót ingyen és életed végéig tankolják, javítják! :)
Milyet választanál és miért?
Én egy BMW x6 m-et vagy egy bentley continental gt-t!
2013. máj. 2. 21:16
1/23 Shai-Hulud válasza:
2/23 anonim válasza:
Nekem egy 1.1-es Mitsubishi Coltom van. Én ugyanennél maradnék. Számomra talán a többséggel ellentétben semmit nem jelent egy kocsi márka, nem kötődnek hozzá érzelmeim vagy presztízsszempont. Mivel az én céljaimnak és igényeimnek ez is tökéletesen megfelel, nincs ok rá, hogy váltsak, akkor se ha lehetne.
3/23 anonim válasza:
Ez minden férfi álmában ott van, az a bizonyos kocsi.
Nekem személy szerint egy 1969-es Dodge Charger. :)
5/23 anonim válasza:
audi s8
városban sem használhatatlanul nagy a teljesítménye de megy ha kell és nem ér le az alja minden sarkon, mint egy lambonak
6/23 anonim válasza:
Valami terepjáró, főleg a magyar utakat nézve
7/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem izgatnak a puccos luxusautók. Valamilyen 4-7 millás középkategóriással járnék, azzal az "extrával", hogy évente cserélném más típusra, ha már a pénz nem számít... :)
9/23 anonim válasza:
10/23 anonim válasza:
valami elktromos verdával tolnám a várost, hosszú utakra pedig...hmmm....merci vagy bmw, vagy valami felsőbb kategória...semmi extrára nem vágynék, vágyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!