Mi as legolcsóbb motor, ami még jól is néz ki? És mi a legdrágább? Amúgy meg motort szeretnék venni (feketét), milyet ajánlotok? Linkeljetek képet is.18/L
hasznaltauto.hu
hasznaltmotor.hu
motor.hu
kepesmotor.hu
aprod.hu
sportmotor.hu-azon belül hirdetések
motorrevu.hu
A legolcsóbb motor ami jól néz ki?Ez attól függ!Én láttam nem rég hirdetést ami romániában volt egy 60-as évekbeli Mz 50 ezerért(marék rozsda),de Én megvettem volna ha lett volna rá keretem,szóval a legolcsóbb és jól is néz ki az számomra egy atomrégi Mz!
Legdrágább?Engem azok nem érdekelnek!!!Kinek kell többszáz kilós behemót amivel még előzni sem tudsz mert akkora helyet foglal el az úton? :) Na jó szívesen kipróbálnám de nem venném meg.Amit még kipróbálnák azok az elektromotorok,azok bitang jól gyorsulhatnak,de ha lenne pénzem ésd a legdrágábbak közül válogathatnék az egy második világháborús bmw,ural és egy Harley lenne,és a legdrágább egy Indian .
Mivel csaj vagy Én azt mondom hogy 125-250 kategóriában nézegess,mert ki is kell tudnod mászni a motor alol ha borulsz vele.Én mondjuk 250 Kawasakikat ajánlanám.Amolyan sport túra motorok,megbízhatók,és jól is mennek,még két személlyel is szerintem.
MIlyen típusú mocit szeretnél?Chopper?Túra?Sport?Netán endúró?
Hááát... 18 évesen, nulla tapasztalattal szerintem a saját és a többik özlekedő biztonsága érdekében még hanyagold a nagyobbacska motorokat. :)
Ha el akarsz kezdeni motorozni és lehetőleg olcsón, akkor:
- B kategóriás jogsi birtokában: segédmotorkerékpárt vezethetsz, ebből vannak olyanok amik báltósak és elég jól mennek. Meg nem is egetrengetően drágák.
- abszolút jogsi nélkül vagy ha akarsz motoros jogsit csinálni: megnézed melyik kategóriába férsz bele az éveid alapján, megcsinálod, aztán annak a kategóriának megfellő motort választasz
-ha vadorzó vagy: veszel bármilyen motort, nem csinálsz jogsit, mert úgyse kap el a rendőr (megfelelő rutin birtokában ez az opció sem ajánlott...)
A szín az igazából változtatható, nem minden típusból találsz gyárilag teljesen feketét.
Ne vegyél mocit!
Legyél inkább a benzintyúkom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!