Előkerültek a jó idővel a motorosok. Titeket is kiakasztanak?
A munkahelyem sokszor még zárt ajtó mellett is alig hallom, mit mond a vevő, arról nem is beszélve, hogy hajnalban felébredek rá, ha elhúz egy az ablakunk alatt.
Eddig külvárosban dolgoztam, és ott is laktam, most Bp belvárosban élek, és itt is dolgozom, és nagyon nehéz ezt nekem megszokni.
Azért ne csak a motorost kelljen elővenni, van télen nyáron épp elég sufniban összerakott "versenyautó" is aminek nagyobb a hangja mint az ereje
Ennek van most a szezonja, én szeretem őket hallgatni
Nem, pont, hogy imádom amikor húzzák neki! Isten hangjuk van.
Nyiiiiiúúúúúúúúúúúúúúúúú
Inkább mint, hogy a széttuningolt 2-3-as Golfokat hallgassam..
Nem zavarnak. Éppenhogy kicsit feldobják a monoton hangulatot. Ha téged zavar, akkor rossz helyen dolgozol, mert miattad nem fogják kitiltani a motorokat a városból.
Ha ilyen szőrszálhasogató lennék, mint "egyesek", akkor engem inkább azok a "hülyék" zavarnának, akik beülnek a Mondeojaikba, meg a kerregős TDI Passatjaikba egyedül, mert nekik munkába kell menni, és az az autó sokkal több levegőt szennyez, mint egy motor, jobban pazarolja a drága kőolajat, továbbá kialakulnak a forgalmi dugók, aztán irigységből dudálnak a s*ggfej motorosokra, akik elgurulnak mellettük. Na, ha ilyen mindenbe belekötős lennék, akkor ez lenne életem problémája, de nem vagyok, úgyhogy meg tudom érteni, ha valaki fél ráülni motorra, vagy csak ragaszkodik egy légkondis autó nyújtotta kényelemhez. Attól függetlenül, hogy nem a legjobb megoldás, nem hurrogom le őket.
(Ha már idáig eljuttattam eszmefuttatásom, mért nem vesz mindenki elektromos kocsit?)
Üdv! :)
egy motoros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!