Sikersztorikat szeretnék olvasni eltűnt cicákról akik aztán hazajöttek/előkerültek. Mennyi volt az a maximális idő, míg távol volt a cicád?
nyomozzunk akkor:D kezdjük azzal hogy kandúr-e meg minden olyan tulajdonságot amin ellehet indulni...városban laksz-e stb sok minden számít?!
De nekem volt egy kedvenc macskám kiskoromban és kandúr volt tél elején elszökött és csak néha jött meg ha nagyon éhes volt vagy akármi és tél végén meg elő került és mivel kandúr ment a f*rka után tehát ilyenkor nem nagyon tudsz vele mit tenni!
Szia!
Nekem egyszer 3,5 hónapra tűnt el a cicám. Nem nap, hónap!
Fogalmam sincs mi történhetett, aztán egyik nap jöttem haza és már remélni se mertem, de itt ült a cicám az ajtó mellett. Azóta is itthon van velünk, ez több éve volt.
Viszont több cicám is tűnt már el, volt amelyik sajnos nem jött haza.
Szerintem ne szomorkodj, nem te tehetsz róla. Lehet, hogy még hazajön. Biztos szép cica volt, sajnos vannak emberek akik ha meglátnak egy szép cicát megfogják aztán megtartják. Lehet ő is jó helyen van, csak ilyenkor lakásban szokták tartani, és így nem tud hazajönni. De foglalkoznak vele, adnak neki enni stb. Azért írtam ezt le mert itt sajnos nem egy ilyen családról tudok akik így gondolkoznak, hogy odacsalogatták magukhoz a cicát, mert megtetszett nekik. De legalább nincs rossz körülmények között a cica. Bár én ezt a dolgot elítélem...
Nagyon remélem, hogy megkerül a cicád! Sok erőt és kitartást!
Jajj, nagyon sajnállak, te már írtál ezért itt ugye?
Azt még megteheted, hogy végignézed a lezárt házakat, nyaralókat, hátha bement valahova, ahova véletlenül bezárták. Kérdezd végig a szomszédokat nem javítottak-e mostanában tetőt. Az én cicám is eltűnt pár napra, aztán kiderült hogy beragadt a padlásra: egy lecsúszott cserép mellett bement szunyálni, a férjem meg közben visszatette a cserepet. Hála istennek meghallottam a nyávogását, így ki tudtuk menteni!
Ha valaki befogadta, akkor valszeg azért nem jön elő, mert az új cicát először bent tartják, aztán szoktatják ki fokozatosan, hogy megismerje a környéket. Lehet, hogy ha kiengedik, akkor megtalál téged!
Tudomásul kell venned, hogy a macska egy állat, ő nem úgy gondolkodik, mint egy ember! Kirándulni, nyaralni, világot látni az emberek szeretnek, nem a macskák!
Drukkolok nagyon, és légyszi írj, ha történik valami!
Köszönöm, hogy drukkoltok, nagyon jólesik, hogy vannak ilyen rendes emberek.
az a legfrusztrálóbb az egészben, hogy nem tudok mindig ott lenni a Balatonon, ahol elveszett a cica, Pesten lakunk. Így sajnos a lehetőségeim is sokkal korlátozottabbak, mintha éjjel nappal ott tudnék lenni és figyelni a környéket. legközelebb majd csak jövő héten tudok leutazni és akkor is csak 1 napra.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!