Írnátok nekem Update-tel kapcsolatos sikersztorikat?
Hogy ne menjen el a kedvem tőle :D
Egyébként ha kell valakinek,itt egy link,ahonnan az Utolsó titok c. könyvét lehet letölteni pdf-ben.
Legalább fél napig kerestem :S
ja a link,bocsi :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Igen!
Norbi kitalálta ezt az egész Update f@szságot, aminek az a lényege, hogy a lusta disznók akik nem veszik rá a fáradtságot, hogy 1 hónap alatt néhány könyv elolvasásával tökéletesen megtanuljanak táplálkozni hagyatkozhatnak arra, hogy melyik élelmiszer milyen számot kap, és ez alapján tudják, hogy ehetik-e vagy nem.
Norbi látta, hogy ez működik, jót röhögött, és még ezen a farvizen kiadott jó pár DVD-t és könyvet. Ebből most milliárdos, maseratival jár.
Szerintem ez egy abszolút sikersztori egy rossz arcú, buta, rossz fogú komplexusokkal küzdő 160 centis beszédhibás embernek :)
Hozzátenném nem vagyok irígy :D :D :D
Köszi.
még légyszi valaki...
16:25
Mennyi idő alatt fogytál ilyen sokat?
Csak 1-es ettél vagy a többi kategóriásat is?
ÚÚÚÚÚÚÚ sokmindent tudnék írni, de most nem sok időm van.
nekem fél év alatt ment le 20 kg, heti 2x torna, nem eröltettem meg magam tornában sem és kajailag sem.Egyetlen egy bajom volt, hogy nincs önbizalmam, kitartásom, nem állt mellettem senki,egyfolytában azt hajtogatta mindenki körülöttem, úgy sem sikerül, és ez nekem fájt, és nem tudtam megmutatni, hogy de, igen is sikerülni fog. mindig a pufasztott búzát ettem felvágottal, mert másra nem tellett és egy idő után úgy becsömöltem tőle, hogy hányingerem volt a kajákra amire ránéztem, viszont a zsírt 2 kézzel tudtam volna enni, annyira kivolt a szervezetem.Nekem nem tellett csirkemellekre meg ilyenekre, amiket persze szivesebben ettem volna, ha változatos kajákat tudtam volna csinálni.25 kg vissza is jött, rövid időn belül, mert örülök, ha néha kenyér van itthon.
Ez nem azt jelenti, hogy a Norbis módszer nem jó!!!
Sőt, szerintem nagyon is jó, és ne vegye kedved egy olyan hozzászólás, mint az enyém.Biztos, hogy sikerül vele lefogynod.
Én pl 3-as kódot abszolút nem ettem, de ha igen, akkor is csak egy héten 1x
a 15 óráig fogyaszthatósat én csak 12-ig fogyasztottam, és déltől már csak 1-es kódot ettem.
Abszolut nem vettem Norbis cuccokat, és ha netán van kenyérsütőd, akkor a teljes kiörlésű kenyeret te magad is megsütheted, és olcsóbban kijön, mint a bolti.
Fogyókúrám alatt össze jöttem egy fiúval (kövéren ismert meg), majd 2 hónap után azt mondta, hogy nem szeret, mert kövér vagyok.Nem tudom, ez nem járt a fejében akkor mikor összejött velem???És a bánattól újra magamra jöttek a kilók sajna.
Ez az én kis történetem,
Sajnálom, hogy nekem így jött össze, és ha vissza pörgethetném az időt, újra belevágnék :)
Kívánok neked kitartást, önbizalmat, és jó sok kiló minuszt :)
Vera
Nem tudom...
Értelmes embereknek nem kell egy dadogós rendőr ahhoz, hogy magától is rájöjjön : csak úgy tudok lefogyni, ha kevesebbet zabálok!
Ja, és hogy mellette mozogni kell!
Ez a "Nagy titok"... (Röhej)
Az "egészséges ételekről" meg nekem ne papoljon egy olyan ember, akinek a méregdrágán kínált ételei dugig vannak egészségtelen összetevőkből (hidrogénezett margarin, mesterséges szinezékek, aszpartam, stb.) és mindegyik étele heveny f@sást idéz elő...
(Lehet, hogy a hasmenéssel fogyaszt?)
Ja, és a Norbi által lefogyasztott hírességek mindegyike visszahízott! :-P
Igaza van a fenti beírónak : az Update-módszer csak a Sóher házaspár számára sikersztori, jól megszedték magukat rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!