Sikersztorikat szeretnék olvasni eltűnt cicákról akik aztán hazajöttek/előkerültek. Mennyi volt az a maximális idő, míg távol volt a cicád?
Mienk 2 EV utan jott haza! :)
fel a fejjel!
Akkor leirom az en sikersztorimat. Eloszor is bemutatnam a cicamat, Sir a neve:
Masfel eves kandur, egy honapig csavargott el. Nagyon bujos cica, viszont idegenekkel nem all szoba.
Mikor elveszett, plakatoltam mint az orult, minden nap bementem a sintertelepre, rengeteget sirtam es ahogy telt az ido egyre jobban feladtam a remenyt. Ket het utan osszeszedtem a kis egereket, a talakat, a pokrocat es betettem egy dobozkaba. Minden este csak sirtam es remeltem. Valahol ereztem, hogy el.
A 28. napon szolt a szomszedom, hogy egy hosszuszoru cica bekoltozott par hazzal odebb egy kertbe kb. egy honapja. Rohantam egybol, es az en imadott cicam ult az udvaron, nezte a kaput es oromnyavogasban tort ki. En zokogtam es csak azt hajtogattam, hogy megyunk haza kiscicam.
Azota parszor elszokott ugyanabba a kertbe es mindig varja, hogy erte menjek.
Kasztraltattam az eset ota, mostanaban lathato a valtozas.
Boldog vagyok, hogy a sikertortenetekhez irhattam es szivbol kivanom, hogy megtalald a tiedet!
Ne add fel, csak a jora gondolj es pozitivan. En tudom milyen nehez (en irtam elobb a tortenetet), de bizz, bizz es bizz!
A macskak nagyon okosak, mindenkepp irj, hogy meglett-e, mert en is figyelemmel kovetem a kerdeseidet es izgulok erte.
Az én cicám egyszer világgá ment. 3 éve pusztult el a németjuhászom, akivel együtt nőttek fel. 2 éve megmentettünk 2 kiskutyát, magunkhoz vettük őket. Na a cicám nagyon megsértődött, nem tudta elfogadni az új jövevényeket. 1 hétre eltűnt. Aztán egyszer csak, amikor kikísértem valakit, szaladt felém az árvám, csontsoványra lefogyva. Azóta már megbarátkozott a kutyusokkal, egy párszor jól felpofozta őket, ha olyan kedve volt. Most 7 éves a cica.
Nagyon szurkolok neked, hogy a tied is előkerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!