Sikersztorikat szeretnék olvasni eltűnt cicákról akik aztán hazajöttek/előkerültek. Mennyi volt az a maximális idő, míg távol volt a cicád?
Jajj, istenem, még mindig nincs meg ez a cica :((( Mindenképp írj ide, ha igen, mert már figyelni fogom (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül).
Ha jól emlékszem, most fogsz tudni lemenni a Balatonhoz keresni. Csak egy javaslat, ha megteheted, ne egyedül menj, és a háznál mindig legyen valaki a családból az udvaron vagy nyitott ajtónál, akit ismer a cica, amíg te elmész keresni, mert hátha nem olyan messzire ment, és titeket vár. Nagyon drukkolok, hogy meglegyen.
Semmiképp ne add fel. Mindig van remény. Elhiszem, hogy már kezdesz belefáradni és eleged van.
Én is szurkolok, hogy előkerüljön a cicád! Biztosan meglesz!
22/L
Sziasztok! Sajnos én is a "Kérdező" cipőjében járok.
Én is plakátolok mint az őrült,rovom az utcákat és minden nap (sőt a nap minden órájában) sírva kérem,hogy még egyszer láthassam a cicámat.
Nekem sajnos nem lehet gyerekem és Panka cicám pótolja ezt az álmomat.Pénteken lesz két hete,hogy megjöttünk a nyaralásból és az én cicám olyan keservesen "panaszkodott2 amiért itthon hagytuk az anyukámra bízva.Megérkezésünk után néhány órával kitártam az ablakomat és Panka kereket oldott. Azóta majdnem megháborodok a hiányától és a remény éltet,hogy hazajön.
Kívánom minden cicáját keresőnek,hogy sikerrel járjon!!!!
Maradj pozitiv, es maximalisan bizz benne, hogy a szomszed ot latta!
Adok egy tippet, ami nalam nagyon bevalt. A cicam szereti a konzervet es azt csinaltam minden nap, hogy a konzerves doboz tetejen levo pockot pattogtattam neki eves elott. Ha eltunik, megyek es pattogtatom a dobozt, arra azonnal ugrik, rengetegszer talaltam meg igy. Azert is jo, mert hangosabb mint egy cicceges. Erdemes raszoktatni erre a cickakat.
Jaj de szurkolok neked! Bar jo hirt olvashatnek errol a kis csavargorol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!