Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiakasztanak! Kislányom 1...

Kiakasztanak! Kislányom 1 éves, születése óta azt kell hallgatnom, hogy másokhoz hasonlítják! Hogy kezelitek ezt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
már fel se veszem hasonlit arra akitöl több gént hordoz
2009. ápr. 7. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Te ne hasonlítsd másik babákhoz, tudd, hogy az a jó, ahogyan ő az egyéni tempójában fejlődik. Nekem 4 gyerekem van, mégis mindegyik nagyon különböző :)) Engedd el a füled mellett az ilyen megjegyzéseket. Ha esetleg nem megy, mondd meg, hogy neki így jó, meg neked is, ne foglalkozzanak azzal, hogy esetleg másik gyerek mit tud már (esetleg az apukája mit tudott ilyen idősen).
2009. ápr. 7. 08:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Az apjára hasonlít egyértelmű! Én arra gondoltam hogy más gyerekekhez! /Pl.:ez már ennyit eszik ebben a korban-már ennyi kiló, ő már ment 1 évessen-kislányom mért nem,csinál ezt meg azt mert mi már csináltuk ilyen időssen! Kicsit zavaros remélem értitek??
2009. ápr. 7. 08:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbálom elengedni de már utálom ha jönnek hozzánk tudom hogy akkor hallgathatom! Nem tudok mit csinálni én tanítgatom de némely dologban le van maradva kórtársaitól!
2009. ápr. 7. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
elsö vagyok minden gyereknek megvan a saját fejlödési üteme és igen eltéröek lehetnek
2009. ápr. 7. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglalkozz az ilyen "bezzeg anyukákkal"! Tényleg minden gyermek más. Nem lehet egy lapon említeni egy gyermeket sem. Különben is 1-2 éves korukra teljesen összenőnek, és senki sem fogja azt mondani, hogy melyik ment pl először mert ez annyira nemfog számítani.
2009. ápr. 7. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az orvos mondta,hogy 3 hónapos korában már át kell fordúlni kislányomnak,s mivel Ő még ezt nem csinálja,tornáztassuk!Minden torna/5 alkalom/hangos ordítással telt,így abba hagytam,nem kínozom a gyereket.Azóta elmúlt 4 hét és a babám magától átfordúl hasáról a hátára!Mindennek eljön a maga ideje,van akinél korábban van akinél később!Nem minden gyerek egyforma!
2009. ápr. 7. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok,a lényeg lemaradt,ne foglalkozz senkivel engedd el a füled mellett az okoskodásokat,ahogyan az előttem levők is írták!
2009. ápr. 7. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem minden ember más. Arra nem gondoltál, hogy csak kíváncsi, mert nem tudja pontosan, hogy mit is tudnak a hasonló korú babák? Én is meg szoktam kérdezni és tőlem is kérdezne, és nem sértődök meg, hogy a szomszéd gyereke már átalussza az éjszakát az enyém meg milyen már, hogy nem. Megfigyeltem, hogy akinek a babája kicsit lassúbb fejlődésű azok mindig ezt hajtogatják, már bocsi nem bántás képen írtam, bár tudom hogy le leszek pontozva, de szerintem ez az igazság.
2009. ápr. 7. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Engem meg az idegesit, hogy folyton azzal traktálnak, hogy miért hagyom 10 hónaposan menni, mert görbe lesz a lába. Na én ettől akadok ki.

Ne foglalkozz velük. Minden baba más, és nincs két egyforma ember. Én már lyeneket elengedek a fülem mellett, az én gyerekemet ne hasonlitgassák máshoz. Pedig szokták, mert elég sok a családban a vele egykorú baba, akik pl már hurkát esznek 8 hónaposan, én meg miért nem adok még neki, pedig mingyért egy éves lesz.

2009. ápr. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!