Az lmp-nek elege van abból, hogy az szdsz-hez hasonlítják? Jogos a felháborodásuk?
Nincs lényegi különbség az LMP és az SZDSZ között.Az LMP betölti a megdöglött SZDSZ után keletkezett politikai űrt.
A szavazótáboruk között nagy az átfedés,mindkettő egy pesti rétegpárt.
Politikájuk nagyjából ugyanaz leszámítva az LMP zöld porhintését és balos gazdaságszemléletét(Az SZDSZ is csak szavakban volt gazdaságilag jobbos,igazából az MSZP szekértolója volt ezen a téren is)
Ami lényeges különbség,hogy az LMP-nek nem sikerült maga mellé állítania az egykori SZDSZ szponzorhátterét és szakmai értelmiségét.Így az egykori SZDSZ-nél felkészületlenebb és csóróbb párttal kell megelégednie a liberális tábornak.
Köszi a kifejtést :)
Van ebben is igazság, de arra mit bögsz,hogy az lmp-t inkább a fiatalabbak támogatják, és nem magyarellenes párt?
Jogos! Ugyanis az előttem szóló kurucinfón szocializálódott idióták nem igazán szoktak meggyőződni az általuk olvasott dolgot hitelességéről én viszont igen. Az LMP se személyileg, se politikai szempontból nem egyezik meg a volt szdsz-szel.
Az LMP egy bázisdemokratikus párt, programjában az európai zöld pártokhoz hasonlítható, tulajdonképpen csak emberi jogi értelemben liberális. Olvass egy kicsit utánuk, és megtudod....
Az első az szdsz programja:
Ez az LMP programja:
Bizony bepalizott a mainstream média. Így jártam.... Ha a pártok programjait is figyelembe vennéd, bár ehhez az kellene, hogy elolvasd és értelmezd (ehhez viszont szükséges lenne egy kis szellemi tőke) akkor sose szavaznál a jobbikra .... Én úgy gondolom, míg nincs érdemi beleszólásuk az ellenzéki pártoknak a parlamenti munkába kár a tetteken rágódni, gyakorlatilag nem tett még egyik se semmit.
Tulajdonképpen mi számít a média fősodrának? Egyáltalán honnan tudod, hogy én honnan informálódok? Konzultáltál Kubatovval az ügyben? Vagy neked minden mainstrem média ami nem kuruc.info? Kicsit nézz utána a kurucos híreknek mik a források honnan szerzik az infokat, az első 5 perben meg tudnád cáfolni a híreik nagy részét. Én csak azt látom, hogy az LMP ellen más érv nem szól kizárólag az, hogy mer zsidók, és mer világuralomra törnek a Soros György vezetésével mivel ő pénzeli őket. De ha a Soros áll az LMP mögött, akkor miért akarják bevezetni az LMP-sek a spekulációs adót?
"gérgetés és tettek között ég és föld a különbség, de téged úgy látom bepalizott a fősodratú média."
Az a baj veled, hogy minden második szavadat a "nem fősodratú" kuruc infóról vetted! Na akkor kit is paliztak be?
Az LMP és az SZDSZ között a leglényegesebb különbség, hogy az SZDSZ neoliberális gazdaságpolitikát akart,az LMP pedig nem. Ez a lényeges, ugyanis a többi nem annyira fontos szempont. Persze akinek ókonzervatív a világképe az rögtön igyekszik sátánnak beállítani az LMP-t Ez ellen nem lehet mit tenni, elveszett emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!