Nem találod sértőnek hogy Szíj Melindát Susan Boyle-hoz hasonlítják?
Baromi sértőnek találom hogy egy olyan énekeshez hasonlítják, aki már magának az angol királynőnek is énekelt, ezt a nőt. Szíj Melindának már a selejtezőben ki kellett volna esnie, annyira nincs hangja. Na meg a ritmusérzéke, kilépője, kisugárzása, meg a magát sajnáltató nyilatkozatai. Szánalmas.
De ilyet hogy Susan Boyle-hoz hasonlítják, atya úristen:S SZánalmas
Már az elején ki akart esni, csak kötötte a szerződés.
Szerintem nem tudta, hogy mit vállalt, de már késő volt meggondolnia magát.
Nem ő tehet róla, hogy benntartották. Nem kell gyűlölködni.
Örüljél, hogy kiesett. Ennyi.
Hát azért Melinda messze viszi a pálmát rondaságban, olyan emberhez nem hasonlító (sőt még állathoz sem) feje van hogy hihetetlen. Mintha 10 kigyúrt cigány szétverte volna az arcát baseball ütővel, és rosszul forrt volna össze. Meg a végén az a tötyögés, nagyon szánalmas.
Az meg hogy ki akart esni, jó duma :D:D Ezért próbálkozott már 3adjára a Megasztárba :DDDD vicces, hogy ilyenekkel próbálja manipulálni az embereket. De a legtöbben hál' istennek átlátnak rajta. Jajj szegénykét mindenki bántja :S
Amúgy szerintem átlagos a hangja, de Susan Boylet meg se közelíti. Még én sértődtem meg hogyh ozzá hasonlítják úristen:S Nem tudom melyik hülye mondta egyébként ezt, de elgondolkozhatna.
Amúgy inkább X faktort nézem, ott jobbak az énekesek, de már ott is baromságokat mond a zsűri, pl Geszti szerint Dorka világsztár lesz... :D miután már kiesett utána mondta. Szóval vannak olyan aranyköpések hogy hihetetlen.
De Fridi kommentárja vitte a pálmát, mikor Szexinek nevezte Melinda ruha alól kilógó vállát. Úristen, mire izgul az az ember? O_o
Ha igazából nem akart volna kiesni, nem hiszem, hogy könyörgött volna, hogy ne szavazzanak rá.
Persze mindent ki lehet forgatni.
Mindegy, a lényeg csak az, hogy a másik embert bántsad... Büszke lehetsz magadra... Biztos amúgy te gyönyörű vagy, hogy ilyen bátran rondázod a másikat... Kár, hogy agyat vagy legalább empátiát nem növesztettél a szépséged mellé...
Te vagy a szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!