Nyugaton a jövőben cikinek fog számítani, ha valaki mindennap eszik húst?
Németországban voltam ügyfélnél pár hétig és mindennap az ottani kollégákkal együtt mentünk el kajálni. Egyik nap megjegyezték, hogy tegnap és tegnapelőtt is húsos kaját vettem, ma megint miért teszem. Az elején nem értettem, mert nekem ez így természetes és akkor mondták, hogy a föld, klíma, stb érdekében már nem kellene mindennap húst enni és amúgyis a fiatal lányok egyre nagyobb arányban vegetáriánusok, szóval párkeresésben is egyértelműen hátrány.
Mondjuk nekem semmi bajom nincs a vegetáriánusokkal, de az ilyen típusú nyomásgyakorlást nem szeretem, az élet egyik legjobb öröme, ha lehet enni egy finom pörköltet vagy inni egy jó sört, ilyenekről nem vagyok hajlandó lemondani. Nem tudom mi lesz a jövőben, mik lesznek a kulturális normák, de ezt az erőszakos zöld nyomulást nem kívánom.
Sosem tudnak semmi ilyen létfontosságú anyagot mondani...
Csak annyit hogy lÉtFoNtOsSáGú aNyAg.
Azt sem fogja fel, hogy ha létfontosságú, akkor definíció szerint meghalna minden vegán de meg vegetáriánus is...
Továbbra is várom a példákat... látom, nehéz.
Te hoztad fel, hogy vannak ilyenek. Hajrá, nevezd meg és akkor tán hozzá is tudunk szólni.
#46 Maga a vitamin lehet, viszont csak állati eredetű élelmiszerekben található meg. Vagy hogy gondolod? Kipiszkálod a vitamint a húsból, és csak azt eszed meg? :D
Fingod aincs a témáról, azért mondtam, hogy ne a B12-t mondd, mert azt egy kis utánanézéssel meg tudod magadnak cáfolni, csak tajekozodni kell.
Ha van mélyenszántóbb példád, állok elébe.
Cica, azt sem tudod mi mellett érvelsz. Eddig a húsfogyasztás volt kötelező, mostmár elég az állati eredetű is?
Szóval akkor a vegetáriánusok mégsem halnak meg?
Nem esznek húst, szóval az előző állításodban még halódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!