Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Nyugaton a jövőben cikinek...

Nyugaton a jövőben cikinek fog számítani, ha valaki mindennap eszik húst?

Figyelt kérdés

Németországban voltam ügyfélnél pár hétig és mindennap az ottani kollégákkal együtt mentünk el kajálni. Egyik nap megjegyezték, hogy tegnap és tegnapelőtt is húsos kaját vettem, ma megint miért teszem. Az elején nem értettem, mert nekem ez így természetes és akkor mondták, hogy a föld, klíma, stb érdekében már nem kellene mindennap húst enni és amúgyis a fiatal lányok egyre nagyobb arányban vegetáriánusok, szóval párkeresésben is egyértelműen hátrány.

Mondjuk nekem semmi bajom nincs a vegetáriánusokkal, de az ilyen típusú nyomásgyakorlást nem szeretem, az élet egyik legjobb öröme, ha lehet enni egy finom pörköltet vagy inni egy jó sört, ilyenekről nem vagyok hajlandó lemondani. Nem tudom mi lesz a jövőben, mik lesznek a kulturális normák, de ezt az erőszakos zöld nyomulást nem kívánom.

2023. márc. 2. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
22%
#60 Azt se szokás alátámasztani, hogy az ég kék, egyszerűen bolondnak tekintik, aki megkérdőjelezi. Ugyanez a helyzet itt is. Egyél egy steaket, attól megnyugszol :)
2023. márc. 5. 15:57
 62/82 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem akarod alátámasztani az állításaid, akkor menj a vallás kategóriába, ott működik az, hogy te miben hiszel meg mit érzel.
2023. márc. 5. 15:59
 63/82 anonim ***** válasza:
19%
Vicces, hogy pont te beszélsz vallásról, aki egy fanatikus vallást követsz, és semmilyen észérv nem tántorít el tőle :D
2023. márc. 5. 16:00
 64/82 anonim ***** válasza:
71%

Oké. Ha majd végre ki tudsz nyögni egyet abból a rengeteg esszenciális anyagból, szólj.

De nehéz ez, baxki.

2023. márc. 5. 16:01
 65/82 anonim ***** válasza:
0%
Erről beszélek. Hiába írtam eddig is bármit, lepereg rólad, mivel vakon hiszel abban, hogy a veganizmus egészséges. Én csak röhögök rajtad, hogy a fanatizmusod miatt kihagysz minden jó kaját az életedből :D Sajnálni biztos nem foglak, amikor kerekes székbe kerülsz.
2023. márc. 5. 16:05
 66/82 anonim ***** válasza:
71%

Épp erre céloztam, hogy f@szfing fogalmad sincs semmiről, én pl vega vagyok, így a B12 meg fehérje eleve barom érv, mivel ESZEK állati eredetűt.

Azzal kezdted, hogy húsra szükség van, utána hirtelen már csak állati eredetűre van szükség... akkor a hús tán mégsem esszenciális, nem gondolod?

2023. márc. 5. 16:43
 67/82 anonim ***** válasza:
13%
Olvasd el és értelmezd az 59-es hozzászólásomat, mert láthatóan még mindig nem sikerült!
2023. márc. 5. 18:22
 68/82 anonim ***** válasza:
83%
Fu b*zki, ez a 61-63-65-67 az a szint, amitől mentsen meg mindenkit az élet. Miért kell 2023-ban ilyen érvtelen suttyónak lenned?
2023. márc. 5. 21:29
 69/82 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki egyen , amit szeret, és amire van pénze. Te is, ők is.
2023. márc. 8. 10:44
 70/82 anonim ***** válasza:
32%
Úristen az égben! Rettenetes volt már sokadjára végigolvasni ebben a topikban, hogy egy totál sötét mindenevő, magas lovon összehord mindenféle baromságot a húsról, b12-ről, meg fehérjéről. Kedves 3 pipás, nagyon lelkes amatőr válaszoló kolléga! Légy oly szíves, olvass hivatalos kutatásokat, orvosi szakvéleményt a témában, mielőtt idejössz leégetni magad! Egy az hogy rohadt unalmas, másrészt szekunder szégyent érzek miattad. Elárulom neked, én hogy lettem annak idején vegán. Nagyon tetszett maga az ideológia, de féltem belevágni az egészségem miatt. Így elolvastam egy csomó hivatalos infót, kutatást, dietetikai szakvéleményt (ajánlom a Pécsi Tudományegyetem ORVOSI[!] szaklapban megjelent tanulmányát), mert az egészségemet nem adtam volna fel az állatok kedvéért. MIUTÁN meggyőződtem arról, hogy a húsban, és állati termékekben nincsen semmilyen esszenciális, azután lettem vegán, de gondolod belevágok ha van szemernyi kétségem is? Gondolod legtöbbünk ilyen hülye? Persze vannak hülye vegánok, akik szarnak utánaolvasni, az ilyenek nem is sokáig bírják tartani. Nem ilyen Blikk, meg Nők lapja, szintű szarokból kell tájékoztatni. Ne nézz már ennyire hülyének minket, mert ez már rohadtul kicseszi a biztosítékot. Főleg, hogy azt se tudod miket hordasz össze. De legalább ne vallásos idiótázznál, miközben neked van vallásos hited a hús mellett! És te nem hallgatsz meg semmilyen épeszű érvet.
2023. márc. 9. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!