Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen vegán aktivistákról, szerintetek jók és jól csinálják?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 26. 17:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Vega vagyok, de szerintem sem normális mások pofájába tolni ilyen propagandákat. Erőszakos, térítő, káros. Csak ellenszenvet szül a ket csoport között.
2023. febr. 28. 20:32
 22/41 anonim ***** válasza:
90%
#20 Ha kell is a teljesítményhez, minek eszik (sok) húst az is, aki nem csinál (szinte) semmit?
2023. febr. 28. 21:03
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Az embereket nemigen fogta meg, ahogy elnéztem a videót...

Nekem valamelyik keresztény egyház vagy szekta prédikátora jut erről eszembe, gyakran beszélt még énekelt a metró aluljárókban Jézussal kapcsolatban. Igaz, ott több volt az érdeklődő is.

Téríteni próbálják az embereket. Vagy vevők rá vagy nem. Én pl. nem.

2023. febr. 28. 21:31
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
#22 Mert a mindennapi élethez is kevés az a tápanyag, amit hús nélkül be lehet vinni + amit a 20-as írt.
2023. márc. 1. 07:53
 25/41 anonim ***** válasza:
95%
#24 Gyanítom, hogy testépítő-szakirodalomból tájékozódsz, ott pedig *szerintem* hajlamosak túlzásokba esni ilyen tekintetben. Sok ember elvan kevés hússal, és nem feltétlenül csontsoványak.
2023. márc. 1. 08:32
 26/41 anonim ***** válasza:
20%

Miért próbáltok olyan dolgokat magyarázni, amikhez nem értetek?

Állati eredetű termékek elhagyása után nem kicsit megnő az energiaszinted. Ez nem vegán propaganda, ez az amiről szinte mindenki beszámol miután váltott. Az hogy a húsban van az energia csak egy nagymamás bullshit.

2023. márc. 1. 08:46
 27/41 anonim ***** válasza:
53%

Baxki, ti mindketten elvakultak vagytok. Energia tudjátok miben van? Mindenben.

Nem, nem a szent vegán kajában, mitől nőne meg az energiaszinted attól, ha elhagysz valamit? Tán a hús egyenesen minusz kalóriás, hogy ha elhagyod, akkor több lesz a bevitt energiád?

A másik oldal meg a szent húst tolja, amiben ugyanúgy VAN energia mint BÁRMI másban. Nem, nem egyedül a húsban vagy a növényi kajában. MINDENBEN.

Ennyire buta egybites hülyének lenni basszus... biológia könyv megvan?

2023. márc. 1. 09:16
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak 2 ember vitázik. Energia a krumpliban is van bőven, ezzel a szóval dobálóznak egyesek, bár nem hiszem, hogy a kJ (kalória) értéket vennék alapul.
2023. márc. 1. 09:20
 29/41 anonim ***** válasza:
(kJ vagy kcal, tudom, hogy nem ugyanaz)
2023. márc. 1. 09:21
 30/41 anonim ***** válasza:

Na de akkor mire utalnak, amikor azt írják, hogy "ebbenabban van csak energia, több lett az energiám"?

Mert ez így nettó hülyeség.

Vitamin, ásványianyag tartalom, rost is van mindenben, eltérő arányban, az sem csak a hús vagy csak a növényi kivaltsága... szóval mi lenne itt az érv?

2023. márc. 1. 09:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!