Az embernek gumós zápfogfelülete van, akár Isten teremtette ilyenre, akár nem. Gumós zápfogfelület = mindenevő állat. Ennyi.
2023. febr. 28. 17:39
12/41 anonim válasza:
#11 Nem vagyok a téma szakértője, de szerintem ez alkalmazkodás volt a húsevéshez, mivel azt ettek reggeltől estig még a növénytermesztés előtt. Nem feltétlenül annak a jele, hogy erre szükség lenne, legalábbis ekkora mennyiségben.
2023. febr. 28. 18:02
13/41 anonim válasza:
10: Így voltam egy ideig én is. Nagy húsevőként egyre inkább éreztem, hogy ezeknek igazuk van, és nem azzal érvelnek hogy
gumós zápfog höhö
ősember is ette höhö
haszonállat a neve höhö
...és egy idő után nem tudtam már saját magamnak hazudni.
2023. febr. 28. 18:05
14/41 anonim válasza:
Tudom, hogy falra hányt borsó, de tessék, itt egy komolyabb ÉRV: B12 vitamin. Ez a vitaminok közül egyedülálló módon csak állati eredetű élelmiszerekben található meg. A hiánya maradandó idegrendszeri károsodást okozhat, ami megnyilvánulhat részleges vagy teljes látás- és hallásvesztésben vagy mozgáskorlátozottságban. Ez vár rátok, vegánok :)
2023. febr. 28. 18:09
15/41 anonim válasza:
7-es,
1. Ha a saját két kezeden kívűl mást nem használhatnál, akkor a mezőgazdaság is olyannyira termékeny lenne, hogy a boltban kapható ételmennyiség még az éhenhaláshoz sem lenne elég.
2. Mutass neked olyan vegán étrended, amitől nem leszel hosszútávon sem beteg és nem kell hozzá főzni, valamint fenntartható, tehát több milliárd ember is áttérhetne erre az étrendre. Segítség: krumpli, rizs, hüvelyesek, búza, stb. Ezek közül melyiket szokás nyersen enni?
3. Lehet meg kéne tanulnod főzni :)
2023. febr. 28. 18:21
16/41 anonim válasza:
Mondjuk aki olyan kifejezést használ, hogy "állatjogi", az már eleve nem százas :D
2023. febr. 28. 18:23
17/41 anonim válasza:
14. Ja, hogy csak heti 2 kiló hússal lehet ezt bevinni, bocs... Nem elég egy kis sajt vagy 1-2 tojás... Horrible dictu tabletta.
2023. febr. 28. 18:40
18/41 anonim válasza:
#17 Én eddig úgy tudtam, hogy a vegánok sajtot és tojást sem esznek :)
2023. febr. 28. 19:00
19/41 anonim válasza:
Ők nem is, de nem is lehet arra hivatkozni, hogy a B12 miatt kell húst enni, főleg annyit, amennyi átlagosan szokás. (smiley...)
2023. febr. 28. 19:56
20/41 anonim válasza:
Heme vas, EPA, DHA, taurin, kreatin, karnitin és még sok más szinte egyáltalán nem található meg növény alapú étrendekben.
Vegánok által elterjesztett mítosz, hogy csak a B12 miatt kell húst enni.
Érdekes amúgy hogy szinte az összes előbb felsorolt tápanyag szoros összefüggésben áll a fizikai teljesítménnyel. Majdnem mintha az emberi test úgy lett volna kitalálva, hogy rendszeresen, nagy mennyiségben fogyasszon húst.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!