Miért ellenszenszenvesek a vegánokkal kapcsolatban? (Nem a "hittérítős vegánokra" gondolok 😋)
Szervusztok!
- Miért ellenszenvesek a vegánsággal kapcsolatban azok az emberek akik mellre tudják szívni az ellenzését akkor is hogyha nem hozzák elő a témát?
- Miért esik nehezükre elfogadni emberneknek valaki álláspontját főleg ha nem is eröltetik senkire?
- Miért kezdődik ott a férfi hogy húst eszik?
- És ismerkedésnél ez vajon negatív elsők közötti benyomás lányoknál ha felböffen ez a téma? 🙃
Véleményekre vagyok kiváncsi csupán jöhet hideg meleg, nem kioktatást szeretnék tartani. 😁
Köszi a válaszokat!
26/f
Nem tolom senki pofajaba agresszivan, hogy egyel duplahusos hamburgert.
Ne kezdjen el senki papolni arrol, hogy növényevő legyek, nem marhanak születtem.
Az ellenszenves amilyen agresszivan törtetnek, hogy te vagy a hibas mert hust eszel, a co-kert is te felelsz. Mintha a növenyzabalas annyira egeszseges lenne tele a sok műtragyaval, mintha az nem terhelne a környezetet. Ugy beszelnek magukrol mintha ők memtenenek meg a vilagot. Ez a hülye agyhalott stilusuk idegesit. Csak ők vannak es senki mas.
Szeretem a húst főleg a marhát mert az szarik a veganok kajajara.
Húha :D
Kapisgálom. Szóval ekkora antipátiát vált ki a legtöbb embernél ez az aktivistáskodás. Ezzel egyet tudok érteni, engem is zavart volna ez a dolog és pont a célja ellenkezőjét váltotta volna ki belőlem is.
Viszont ez az étrend téma egy olyan helyzet, hogy megvan mindkét oldal saját iskolája, eszmerendszere, mindkettő oldalon sajátos bizonyításokkal, tanulmányokkal és teljesen ellentmondásos eredményekkel, egyik diabetikus ezt mondja másik azt, elég nagy az ellentmondás köztük, nyilván kicsit mélyebben kell tájékozódni a növényi étkezés következményeiről, mondjuk engem pont meggyőzött meg jobban is érzem magam benne szóval egészségemre...
Szerintem lehet egészségtelenül táplálkozni mindenevőként is és egészségesen növényi étrenden is.
Tipikus, hogy elkezdenek a vegánok ellen írni, ha erre az a válasz, hoyg miért agreszívak, akkor az a "vegánok hibája", ök kötnek bele a nem-vegánokba. Ez az a fajta agresszió, amit a hozzá nem értés vált ki ostoba emberekböl.
Legjobb példa itt és most a 11-es, senki nem írt olyat, hogy ne egyen húst, stb. de ezt nem veszi észre, csak a sajáthülyeségeit szajkózza és nem veszi észre, hogy ö az, aki veszekedni kezdett!
Másrészt vegánnak lenni NEM egészségtelen, ezt csak olyan állítja, akinek abszolút semmi fogalma sincs a táplálkozásról.
Ahogy látod kérdezö, a legtöbb ember azt, amit nem ismer, alapból elutasítja, nem is próbál tájékozódni, egyböl elkezd veszekedni.
#14-esre
Vélemények, ellenvélemények vannak mindkét oldalról, méghozzá nagyon is hangosak, csak ez nem olyan, hogy annak van igaza, aki hangosabb.
Ezért nincs olyan, hogy egyik diabetikus ezt mondja, a másik azt, mert az tudományos alapokon nyugszik, a vegánság meg olyan mint a lapos Föld hit, csak az emberiség jelenleg olyan időszakát éli, hogy ellentétben a lapos Föld cikiségével, amit kiröhögnek a vegánságból divatot teremtettek, mert hatalmas felvevő piac, és óriási üzlet van benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!