Vegaként mit esztek a főzelékekhez?
Figyelt kérdés
Tofu virslin kívül érdekelne, azt szeretem de nem mindig akarok azt enni. Tojást sem szeretnék. Egyéb ötlet?2022. aug. 19. 10:21
41/55 A kérdező kommentje:
Amúgy a lencsefasírtot hogy ajánlhatja bárki is? Vagy bármilyen zöldségfasírtot?
Mi van akkor ha Mari néninek beállt a dereka miközben kapálta, mi meg annak a munkának a gyümölcsét ennénk? Rohadékok!
2022. aug. 20. 13:54
42/55 anonim válasza:
41. Figyelj, felőlem még csűrhetjük-csavarhatjuk napokig. De szerintem akkor is az fog kijönni hogy valaki szereti a sült hagymakarikákat, valaki pedig nem
43/55 anonim válasza:
Eppen ezért volt fszsag ebbe belekötnöd, igen. :D mivel ez mindenre igaz.
44/55 anonim válasza:
43. Én nem a magába a hagymakarikába kötöttem bele. Ha nem a lepontozást próbáltam okát próbáltam megmagyarázni.
46/55 anonim válasza:
Lehet, de nem is én kezdtem a kötözködést. 😂
47/55 anonim válasza:
Ja bocs, ez kivételesen nem nekem szolt. :)
48/55 A kérdező kommentje:
Fogd már fel, hogy ez nem érvelés amit csinálsz, és nincs jogod vitázni. Beírta valaki, hogy hagymakarika. Én szeretem, 100-ból 99-nek semmi baja tőle. Azért, mert neked éppen van és ez triggerel még nem fogjuk odaírni minden kommenthez, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK AKINEK BÁNTJA AZ EPÉJÉT, és igenis jogos a lepontozás. Megsértődtél a hagymára, meg a világra mert valakinek nincs baja a hagymától, ezért itt hisztizel. Fogadd el hogy nincs igazad és hülyeség miatt rinyálsz. Ma megyek, és csinálok sült hagymakarikákat azért, mert a válaszoló tökéletes választ adott a kérdésemre.
2022. aug. 20. 14:37
49/55 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem eszem húst, és nem rinyálok minden boltban hogy miért nincs kiírva nagy betűkkel minden terméknél az hogy HÚST TARTALMAZ. Elfogadom hogy jelentős kisebbség vagyok (bár nem annyira kisebbség mint te, de így is) és a többség leszar, nekem kell megnéznem hogy mi van pl a péksüti belsejében. Ez van.
2022. aug. 20. 14:40
50/55 anonim válasza:
"Én nem magába a hagymakarikába kötöttem bele. Hanem a lepontozás okát próbáltam megmagyarázni."
Ezt a mondatott sikerül értelmezni, vagy segítsek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!