Főzelékeket hogy csináljam tejföl nélkül hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
Tejtermék nélkül szeretnék főzeléket csinálni. pl brokkolifőzeléket.2021. okt. 10. 19:38
1/24 anonim válasza:
én rizstejjel csinálok minden főzeléket, nekem bevált.
2/24 anonim válasza:
Rántással. Meggyszószt is ettem már rántással és meg nem mondtad volna hogy más
3/24 anonim válasza:
Habarást is lehet tejföl nélkül, vízzel készíteni.
5/24 anonim válasza:
Én is a rántást javaslom.
Egyébként egyre több recept videót látok, ahol keményítőt használnak, bár én még nem próbáltam.
6/24 anonim válasza:
Saját magával sűrítve, vagy ahogy előttem írták, rántás vízzel habarni.
7/24 anonim válasza:
Hát természetesen nem állati eredetű tejföllel
8/24 anonim válasza:
A tej, tejszín, tejföl NEM a sűrítés orbitális problémájának a megoldásáért van a főzelékben, hanem az íz végett!
Mivel a Kérdező finomat akar készíteni, ezeknek vannak növényi megfelelőik.
9/24 anonim válasza:
8 Hát ez az.Ha finomat akar készíteni és nem rendes tejterméket tesz bele, akkor teljesen mindegy már.:)
10/24 anonim válasza:
Önmagával sűrítve elég gusztustalan lesz. Keményítővel pedig ragacsos- A növényi tejnek csúfoltaktól nm lesz jó ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!