Ez jó salátaöntet?
Figyelt kérdés
Tejföl
Majonéz
Fokhagyma
Fehérbors
Só
2020. dec. 11. 22:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én a tejfölt kihagynám (de csak azért mert nem szeretem) de amúgy nekem tetszene, most adtál egy ötletet holnapra, köszönöm haha
2/4 anonim válasza:
Kb. feltaláltad az aioli + tartár keverékét. Szerintem ehető, én adnék hozzá pár csepp citromlevet és mustárt, de keverd össze, kóstold meg, ninca benne semmi, ami ütné egymást.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj citromlevet is tettem hozzá egy pár cseppet, csam sorolás közben kiment a fejemből 😅 Mustárt találtam, de december 1-jén lejárt, úgyhogy inkább nem kísérleteztem vele. De egyébként szerintem finom lett
2020. dec. 12. 00:01
4/4 anonim válasza:
A mustár - akármit is írnak rá - a lejárat után még hónapokig nem veszít a minőségéből, ha sikerül úgy megőrizned, hogy ne száradjon össze.
Én ebbe a te öntetedbe a mustáron kívül (ami kimaradt) tettem volna még egy kevés cukrot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!