Főzelékeket hogy csináljam tejföl nélkül hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
Tejtermék nélkül szeretnék főzeléket csinálni. pl brokkolifőzeléket.2021. okt. 10. 19:38
22/24 anonim válasza:
Anyummal mi még a tejföllel illő főziket sem csináljuk tejfölös habarással. Én kókuszzsíros-tejszínes rántással főzök. (A tejszínezés konkrétan saját akcióm.) Krumplihoz és zöldbabhoz már tálaláskor külön teszünk tejfölt, tejföllel együtt nem hűtünk le semmit.
23/24 anonim válasza:
Illetve a lencsét szintén így csinálom és nem húslével. Ezzel jutottam oda, hogy leköröztem anyum főztjét fiúként. :-)
24/24 anonim válasza:
Jövök vissza és most látom hogy a béka feneke alá lettem pontozva. Van aki ugyan azt írta még is zöldben van. Ezt most mér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!