Vegán joghurt/tejföl?
Házi mártogatós szószhoz keresek ilyet, valami görög joghurt jellegű lenne a legjobb.
Meg lehet túl sokat akarok, de olyan kéne, ami kapható valamilyen élelmiszerláncnál, és nem bioboltokban kell vadásznom =)
Ismertek ilyet? Neten próbáltam keresgélni de csak webáruházakat dobál fel.
magtejföl nagyon egyszerűen készíthető: a diót/mandulát, vagy bármi hasonlót ledarálod, kevés vízzel felöntöd, és citromlével ízesíted. ennyi az egész :)
ja, ha már belejöttem: túró (de inkább ilyen angol cottage cheese lesz, nem szilárd). szójatejet felforralni, kicsapódik belőle a fehérje, azt leszűrni, és kész:) én is meglepődtem, milyen egyszerűen lehet vegán alternatívákat készíteni.
1, köszi, de ez cukrozott, nem hiszem, hogy sós mártogatóshoz jó lenne. :(
Köszönöm a többieknek is, de most a bolti lenne a megoldás, gyorsabb, egyszerűbb. Nem értek a mindenféle pelyhekhez, meg egyéb pótlék alapanyagokhoz sajna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!