Lehet a natur joghurtot helyettesiteni?
Figyelt kérdés
Olvastam az interneten egy nagyon jó jégkrém receptet amihez kell natúr joghurt és lekvár. A bolt nagyon messze van és arra jutottam megkérdezem tőletek, hogy tejföllel el lehet-e kesziten, vagy esetleg barackos joghorttal?
Ui. meggy, ribizli és szilva lekvár van itthon 2 ribizliset és 2 meggyeset gondoltam.
2016. aug. 4. 11:59
1/5 anonim válasza:
Gyümölcsös joghurtot használhatsz, de akkor lekvár már nem nagyon kell bele (de lehet tenni). Tejföllel nem hiszem, hogy jó.
2/5 anonim válasza:
Helyettesíthető tejföllel is, csak a tejföl kicsit zsírosabb. Egy próbát megér szerintem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem jobban megeri tejjel. Finomabb lesz, es ha kicsit tovabb hagyod a hutobe megdermethet.
4/5 anonim válasza:
Keverd a barackos joghurtodat tejföllel, így teljesen jó lesz a jégkrémed.
Én csak úgy a gyüm.joghurtokat is le szoktam fagyasztani, és amikor kásás állagú, akkor eszem meg. Olyasmi, mint a sorbet.
5/5 anonim válasza:
# és persze tegyél bele kedved szerint gyümölcsdarabokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!