Mascarpone helyettesíthető natúr vajkrémmel tiramisuba?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 12:37
1/14 anonim válasza:
Csak akkor ha felületének kakaoszorását meg a sapkáddal helyettesited.
2/14 anonim válasza:
A mascarpone túrószerü, nem pedig vaj.
4/14 anonim válasza:
Nem (amúgy a vajkrém közel sem vaj)
5/14 anonim válasza:
Akkor már inkább sajtkrémmel pl. Philadelphia, vagy lecsöpögtetett tejföllel
6/14 anonim válasza:
A felsoroltak egyikét sem lehet felverni... Inkább akkor tejszín.
7/14 anonim válasza:
Miért akarod helyettesíteni?
Akkor már nem lesz tiramisu...
8/14 A kérdező kommentje:
Engem nem nagyon vonz az ötlet, hogy helyettesítsem... eleve van egy érdekes íze és állaga a mascarponenak, amitől tiramisu a tiramisu. Anyukm javasolta az ötletet, de nekem nem nagyon van az ínyemre. Kíváncsi voltam, hogy jó ötlet-e.
2016. júl. 21. 14:33
9/14 anonim válasza:
Nem. A mascarpone sajtkrém, nem vajkrém. Más sajtkrémek használhatók helyette. Bár én még sose helyettesítettem, mivel nálunk azért olyan nagyon sok nem kapható. És amit eddig kipróbáltam másra, az nagyon más volt.
Pl. Philadelphia is sajtkrém, de én azt szendvicsre szoktam kenni és szerintem eléggé más íze van, mint a mascarponénak.
10/14 anonim válasza:
Lehet. Hamistiramisu receptek így vannak elkészítve. Mi szoktunk csinálni, kicsit eltér az íze az eredetitől, de így is nagyon finom sütemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!