Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Érdemes a mascarponét lefagyas...

Érdemes a mascarponét lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Sikerült egy nagyobb mennyiséget venni, így arra gondoltam lefagyasztom, de nem tudom, hogy kiengedés után milyen llagú lehet, mennyit veszít a minőségéből?

2015. márc. 26. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Fagyasztható
2015. márc. 27. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, de majd sima hűtőben lassan engedd ki,utána használd fel.
2015. márc. 27. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg? sosem mertem. Tudom, hogy a tejföl nem fagyasztható, tapasztalat...


A mascarpone meg tejszínből készül.

Pedig a múltkor féláron vesztegették a Lidl-ben. Jó lett volna tartalékolni.

2015. márc. 29. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!