Érdemes a mascarponét lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Sikerült egy nagyobb mennyiséget venni, így arra gondoltam lefagyasztom, de nem tudom, hogy kiengedés után milyen llagú lehet, mennyit veszít a minőségéből?2015. márc. 26. 18:50
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan, de majd sima hűtőben lassan engedd ki,utána használd fel.
3/3 anonim válasza:
Tényleg? sosem mertem. Tudom, hogy a tejföl nem fagyasztható, tapasztalat...
A mascarpone meg tejszínből készül.
Pedig a múltkor féláron vesztegették a Lidl-ben. Jó lett volna tartalékolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!