Meggyet magostul lefagyasztani?
Miért ? A kész levesből jobb evés közben kíszedegetni a magokat ?Szerintem nem. A meggyleves, és a meggyszósz is magozott meggyből tökéletes.
Soha eszembe sem jutna magostól lefagyasztani.
Ajándékba kapott meggybefőttel már jártam én is így,hogy tettem volna bele a lábasba, de szerencsére megkóstoltam és sajna magos volt. Hát egy 10 perc plusz munka volt, de akkor nem örültem annyira, mint amikor kaptam. :)
Én nyáron magamnak szedtem le a meggyet, kimagoztam és lefagyasztottam. Ha akad benne egy-egy kakukktojás, tudom, hogy ki hagyta benne.
Ha kapok egy tál meggyet és benne van a mag, nem fogom sütibe rakni anélkül, hogy kimagoznám, mert nem akarom tönkre tenni senki fogát. Nem olyan nehéz ezt végig gondolni! Ha meg nem akarom kimagozni, elmegyek az első boltba és veszek ott mirelit, vagy befőttes meggyet. Az is megteszi.
Mást azért szidni, mert kedvesen adott nekem egy kiló meggyet és abban mag van... hát gyerekek, ez nagyon első világi probléma!
Sütnéd a meggyes piskótádat? Nem akarsz trutyizni a meggyel? Annyi idő alatt, amíg kiírtad ide a kérdést, elmehettél volna magozott meggyért!
Szánalmas a sírásod!
Kevés vagy még magadhoz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!