Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fokhagymát lehet télire...

Fokhagymát lehet télire lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Zúzva, megpucolva vagy simán, el lehet tenni?

2014. okt. 28. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Le lehet de nincs sok értelme, mert fagyasztás nélkül is eláll. :)
2014. okt. 28. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
En mindig lefagyasztom.Csak siman megpucolva.
2014. okt. 28. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Az a baj, hogy simán nem áll el, még hideg spájzban sem. olyan rossz a minőségük, hogy 1-2 hét után megpenészedik, elrothad stb.

Szóval én is gerezdekben megpucolom és jól záródó dobozban lefagyasztom. Ki lehet belőle venni bármikor és reszelni, szeletelni, ahogy csak akarjuk fel lehet használni.

2014. okt. 28. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Én ledaráltam egy jó bögrényit, öntöttem rá olajat, és a hűtőben tartom. Így sokáig eláll, és amikor használni akarom nem kell se pucolni se zúzni.
2014. okt. 28. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
az olajos megoldás tényleg működik, én is így szoktam! darált vagy nagyon apróra vágott (darálni kevésbé időigényes) fokhagymát olajjal leönteni, jégkockatartóban elvan, és amikor szükség van rá, kiveszel egy kockát. :)
2014. okt. 29. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!