Fokhagymát lehet télire lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Zúzva, megpucolva vagy simán, el lehet tenni?2014. okt. 28. 18:31
1/5 anonim válasza:
Le lehet de nincs sok értelme, mert fagyasztás nélkül is eláll. :)
2/5 anonim válasza:
En mindig lefagyasztom.Csak siman megpucolva.
3/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy simán nem áll el, még hideg spájzban sem. olyan rossz a minőségük, hogy 1-2 hét után megpenészedik, elrothad stb.
Szóval én is gerezdekben megpucolom és jól záródó dobozban lefagyasztom. Ki lehet belőle venni bármikor és reszelni, szeletelni, ahogy csak akarjuk fel lehet használni.
4/5 anonim válasza:
Én ledaráltam egy jó bögrényit, öntöttem rá olajat, és a hűtőben tartom. Így sokáig eláll, és amikor használni akarom nem kell se pucolni se zúzni.
5/5 anonim válasza:
az olajos megoldás tényleg működik, én is így szoktam! darált vagy nagyon apróra vágott (darálni kevésbé időigényes) fokhagymát olajjal leönteni, jégkockatartóban elvan, és amikor szükség van rá, kiveszel egy kockát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!