Levest lehet-e lefagyasztani?
Ha igen, felengedés után nem lesz másabb az íze? Csigatésztát?
Kicsit sok borsólevest találtam főzni.. :D
Jaj.. :(
A répa állaga nem zavarna, csak az íze maradjon meg olyannak majdnem, mint ahogy megfőtt. Úgy sikerült ez, hogy fél kg borsót zuttyantottam a fazékba, felét akartam, aztán kicsinek találtam, így ment nagyobba, tettem hozzá még fizet, ízesítettem még, és sok lett.
Köszönöm szépen!
Nyugodtan lefagyszthatod, semmi baja nem lesz. tényleg előző nap tedd sima hűtőbe, és másnap jól melegítsd át.
Semmi sem károsodik benne, én is rendszeresen fagyasztok maradékot, többek között leveseket is. a sárgarépa sem lesz gumis, nem kell aggódni.
Mi lenne akkor a pl a franciasaláta alappal, és más zöldségmixekkel amit fagyasztva lehet kapni, ha gumis lenne benne a répa... ?
Gulyást is fagyasztok, semmi baj nincs a zöldségekkel.
4-es:A mélyhütőtt répát hirtelen nagyon hidegre hűtők le, ezért nem lesz gumis. Ezt nem tudod otthon megcsinálni.
Nekem akkor is gumis lett...
Hát képzeld, én is fagyasztok le direktbe is sárgarépát, zöldséget, zellert is, és télen azt használom levesekbe, és sosem gumis... pedig még csak nem is blansírozom, csak leszikkasztva felvágom formára és megy a fagyasztóba.
na de mindegy, a tied gumis az enyém nem. Talán mert nem egyhelyen termettek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!