Tejszínt lehet lefagyasztani? Nem lesz utána darabos az állaga?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 13:16
1/2 anonim válasza:
Igazi tejszínt nem lehet, ugyanis az emulziók szétválnak alkotóikra (zsír és víz) és ezek külön fagynak meg. Felengedtetéskor meg nem állnak össze emulzióvá.
2/2 anonim válasza:
Én a hulalai-t fagyasztottam már, és felhasználható volt felengedés után, abszolút nem volt változás.
Felvert állapotban, és a fixáló is benne volt.
Olyan tortát sütöttem, amibe nem kellett túl sok hab, csak díszíteni, és nem kaptam csak literes kiszerelésben.
Gondoltam, "próba cseresznye", max kidobom, de nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!