Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan főzzek nagyon FINOM...

Hogyan főzzek nagyon FINOM paradicsom levest?

Figyelt kérdés
Jóra szokott sikerülni de kicsit sűrű lesz és mos igazán jóra akarom megcsinálni :)
2014. márc. 5. 08:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én olajon meg szoktam pirítani kevés lisztet, pici pirospaprika, aztán jön a 100% paradicsomlé és ugyanannyi víz. Teszek bele sót, cukrot, egy fej egész hagymát, egy darab zellert. Ha elfővi a habját kész is. Nekem mindig finom, bár ez erősen múlik a só-cukor arányán.

És házi csipetkével szeretjük a legjobban.

2014. márc. 5. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
52%

" de kicsit sűrű lesz "

-hát hígitásra ,már rég föltalálták a langyosvizet,

2014. márc. 5. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
Én úgyanúgy csinálom, mint az elsö, kivéve, hogy nem teszek bele lisztet, a zöldségféléket pirítom picit a zsiradékon. Így nem lesz annyira sürü.
2014. márc. 5. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem olajjal főzök, hanem zsírral. Hagymát pirítok, rászórok lisztet, pirítom tovább. Felöntöm paradicsomlével és vízzel. Teszek bele sót, cukrot. bazsalikomot- Ha felforrt csipetkét teszek bele.
2014. márc. 5. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
Zsíron kis lisztet pirítók, azt hideg vízzel felengedem. Belerakom a tésztát és megfőzöm, majd utána jöhet a paradicsom sűrítmény. Só, ételízesítő, zeller szár, petrezselyem, zöld paprika, friss paradicsom, csili, oragánó, bazsalikom, meg ami még eszembe jut. Néha mini mozzarellával tálalom. Cukrot mindenki tesz bele magának.
2014. márc. 5. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálom mint az első, annyi különbséggel, hogy betűtésztával vagy tészta nélkül:)
2014. márc. 5. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a sok jó ötletet :)
2014. márc. 5. 10:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha merőben mást akarsz, akkor próbáld ki nem magyar módon elkészítve. A lisztes-cukros magyar változatot megértem, ha unod.
2014. márc. 5. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
Úgy, mit az első hsz., de zsíron kezdem pirítani a rántást.De ez háztartásfüggő, hogy ki , milyen zsiradékkal főz.
2014. márc. 5. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 mustafa33 ***** válasza:

83%-osok, ti hányan vagytok. Kettő biztos. Vagy hárman?

Én néha úgy csinálom mint az első, néha betűtésztával, néga zsíron. Akkor melyiknek nyomjam a zöldet? Biztos ami biztos mindháromnak. ☺

2014. márc. 5. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!