Hogyan főzzek nagyon FINOM paradicsom levest?
Figyelt kérdés
Jóra szokott sikerülni de kicsit sűrű lesz és mos igazán jóra akarom megcsinálni :)2014. márc. 5. 08:25
1/20 anonim válasza:
Én olajon meg szoktam pirítani kevés lisztet, pici pirospaprika, aztán jön a 100% paradicsomlé és ugyanannyi víz. Teszek bele sót, cukrot, egy fej egész hagymát, egy darab zellert. Ha elfővi a habját kész is. Nekem mindig finom, bár ez erősen múlik a só-cukor arányán.
És házi csipetkével szeretjük a legjobban.
2/20 anonim válasza:
" de kicsit sűrű lesz "
-hát hígitásra ,már rég föltalálták a langyosvizet,
3/20 anonim válasza:
Én úgyanúgy csinálom, mint az elsö, kivéve, hogy nem teszek bele lisztet, a zöldségféléket pirítom picit a zsiradékon. Így nem lesz annyira sürü.
4/20 anonim válasza:
Soha nem olajjal főzök, hanem zsírral. Hagymát pirítok, rászórok lisztet, pirítom tovább. Felöntöm paradicsomlével és vízzel. Teszek bele sót, cukrot. bazsalikomot- Ha felforrt csipetkét teszek bele.
5/20 anonim válasza:
Zsíron kis lisztet pirítók, azt hideg vízzel felengedem. Belerakom a tésztát és megfőzöm, majd utána jöhet a paradicsom sűrítmény. Só, ételízesítő, zeller szár, petrezselyem, zöld paprika, friss paradicsom, csili, oragánó, bazsalikom, meg ami még eszembe jut. Néha mini mozzarellával tálalom. Cukrot mindenki tesz bele magának.
6/20 anonim válasza:
Én is úgy csinálom mint az első, annyi különbséggel, hogy betűtésztával vagy tészta nélkül:)
7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a sok jó ötletet :)
2014. márc. 5. 10:13
8/20 anonim válasza:
Ha merőben mást akarsz, akkor próbáld ki nem magyar módon elkészítve. A lisztes-cukros magyar változatot megértem, ha unod.
9/20 anonim válasza:
Úgy, mit az első hsz., de zsíron kezdem pirítani a rántást.De ez háztartásfüggő, hogy ki , milyen zsiradékkal főz.
10/20 mustafa33 válasza:
83%-osok, ti hányan vagytok. Kettő biztos. Vagy hárman?
Én néha úgy csinálom mint az első, néha betűtésztával, néga zsíron. Akkor melyiknek nyomjam a zöldet? Biztos ami biztos mindháromnak. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!