Mi a baj az olajban eltett aszalt paradicsommal? Fehér ikraszerű valamik vannak benne.
Az már kuka!
(Én 4-be vágva bezacsiztam, beraktam a fagyóba, tökéletes lecsót főztem belőle)
DEHOGY penész!!! NEHOGY kidobd!!!
A fehér ikraszerü valamik az olivaolajból válnak ki, mert túl hidegen áll. Ha melegebben tartod - szobahömérséklet, akkor az "ikrák" szépen felolvadnak.
Ha az üres olivaolajat beteszed hütöbe, akkor az is ugyanigy fog kinézni, az olaj egyes komplnenesei megszilárdulnak a hidegben.
Köszönöm a válaszokat!
Én sem penészre gyanakodtam, mert elég határozott "golyócskák" vannak az üvegben. Hűtőben tartom, de most kiveszem majd és kiderül, hogy eltűnnek -e. :-)
Egyébként igyekeztem rendesen utánajárni a dolognak és mindent úgy csináltam, ahogy azt a legtöbb helyen tanácsolták. Ezért is tettem hűtőbe.
Jövőre lehet, hogy hagyom én is szárazon a kamrában :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!