Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegaként mit esztek a főzeléke...

Vegaként mit esztek a főzelékekhez?

Figyelt kérdés
Tofu virslin kívül érdekelne, azt szeretem de nem mindig akarok azt enni. Tojást sem szeretnék. Egyéb ötlet?

2022. aug. 19. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg nem értem hogy mit pattogsz, ennyi erővel egy főzelékötletre, a kapros tökfőzeléket is odalehetne írni amikor tudvalevő hogy a fél ország ki nem álhatja.
2022. aug. 20. 12:08
 32/55 anonim ***** válasza:
10%
Szóval egy szó mint száz, én óvatosan fogalmaznék az olyan ötletekkel amiket ÉN szeretek, de más már nem biztos.
2022. aug. 20. 12:11
 33/55 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de te valami fogyi idióta vagy, szóval mindegy is hogy te mivel fogalmaznál óvatosan.
2022. aug. 20. 12:18
 34/55 anonim ***** válasza:
89%

Nincs olyan étel, amit biztos, hogy mindenki szeret/nem allergias ra/nem puffad tőle/nincs epebaja vele/nem túl drága neki/ meg tudja rágni.

Mégis, milyen dologgal nem fogalmaznál óvatosan, ha ezeket mind figyelembe kell venni????

Talán a válaszokból szűrje ki az a rá vonatkozót, aki olvassa, nem? Majd mi fogjuk a te epebajaidat figyelembe venni, nem??? Hülyegyerek.

2022. aug. 20. 12:20
 35/55 anonim ***** válasza:
9%

"Talán a válaszokból szűrje ki az a rá vonatkozót, aki olvassa, nem? Majd mi fogjuk a te epebajaidat figyelembe venni, nem???"

Igen, pontosan ez a baj a mai világgal hogy mindenki csak arra gondol, és NEKI mi a jó, a másik meg le van sz*rva. Szóval továbbra sem értem hogy miért nem lehet úgy fogalmazni hog "ha szereted, akkor sülthagymával is eheted". A lőtéri kutya nem kötött volna belétek.

2022. aug. 20. 12:34
 36/55 anonim ***** válasza:
91%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

"mindenki csak arra gondol, és NEKI mi a jó"

Igen, pl te, hogy NEKED nem jó a hagyma, ezen hisztériázol. Azt le sem szrod, hogy mindenki másnak ez teljesen hasznos válasz.

2022. aug. 20. 12:42
 37/55 anonim ***** válasza:
0%
34. Amúgy szerintem a sülthagymát amúgy is kevesen fogyasztják főzelékhez. Én úgy gondolom hogy inkább húsok mellé illik. Persze ez már nem vega.
2022. aug. 20. 12:46
 38/55 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem teged gyerekkorodban megvert egy sülthagyma, onnan ered ez a fixáció.
2022. aug. 20. 12:55
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

"Azt le sem sz*rod, hogy mindenki másnak ez teljesen hasznos válasz."

Véletlenül, de lehetett volna úgy is hogy 9 piros, és csak egy zöld. Lenne rá egy fogadásom hogy akkor is ugyanígy vitáznánk. 😂

2022. aug. 20. 12:59
 40/55 anonim ***** válasza:
0%
38. Képzeld nem, de már akkor sem értettem hogy mi az értelme.
2022. aug. 20. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!