Milyen feltétek vannak ezeken kívül a főzelékekhez?
Virsli
Főtt tojás
Tükörtojás
Kolbász
Virsli
Fasírt
Lecsókolbász
Füstölt kolbász
Pörkölt
Nagyon szeretem a főzelékeket, de ezeket a feltéteket már unom, illetve van, amit most egy darabig nem ehetek egy speciális diéta miatt, pl. lecsókolbász.
Próbálok olyat írni, amit még nem írtak.
Tojáspörkölt, krokett, sült szalonna.
A nagyim pl. sütött egy tepsi hagyományos tölteléket (áztatott kenyér, tojás, só, bors, petrezselyemzöld) füstölt szalonna szeletekkel beburkolva és ebből szeletelt a főzelékekre. Mindenhez megy, olcsó, kiadós, fagyasztható és szerintem nagyon finom.
Amit én imádok a babfőzeléken, az a hagymás zsír, gyakorlatilag zsiradékon megpirított félfőre vágott hagymát jelent, kevés fűszerpaprikával és borssal. Minden főzelékre illik :)
Dödölle is jól megy a főzelékre.
A főnököm lencse vagy rizschipset eszik főzelék feltétként.
A legújabb, amit hallottam, de még nem csináltam, a corn dog, ami egy kukoricalisztes/darás bundában kisütött virsli.
Köszönöm mindenkinek!
Rántott sajt lett végül a tökfőzelékhez (álmomban nem gondoltam, hogy ennyire jól fog esni a 2 együtt), de a többi tippet is kipróbálom.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!