Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a panír már-már...

Bandi bácsi kérdése:

Miért lesz a panír már-már kellemetlenül kemény/"ropogós"?

Figyelt kérdés
Gyorsfagyasztott, előre panírozott sajtot (gauda, trapista) szoktam fritőzben, napraforgó olajban kisütni. Aranybarnára sütöm, maga a fagyasztott sajt kellemesen meglágyul, de a panír kemény lesz, kevésbé élvezhető. Mit csinálok rosszul, mi lehet ennek az oka?

ma 13:36
A kérdező szavazást indított:
panír
zsemlemorzsa
1 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Mert nagy divat lett a pankómorzsa, hadd törjön le az ember foga tőle.
ma 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Semmit nem csinálsz rosszul ilyen rajta a zsemlemorzsa.

Esetleg csinalhatsz magad is akkor nem lesz ehetetlenül ropogós.

ma 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
28%
A panírnak nem tesz jót a fagyasztás. Annyit tudok javasolni, hogy amikor elkészült, tedd ki egy tálra, és takard le pár percre. Így a saját gőzében megpuhul. Vagy vegyél olyat, amit sütőben is meg lehet sütni.
ma 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!