Hogy kell csinálni, hogy a panír ne szakadozzon le a rántott húsról?
Jobban rá kell nyomkodni a morzsát, és az olaj legyen tűzforró, amikor beleteszed. (Akkor szokott leszakadozni, amikor a panír átnedvesedik a hústól és/vagy a zsiradék nem kellően forró.)
Az első oldalát, amíg sütöd, vedd lejjebb a hőfokot, és tegyél rá egy fedőt. Így lesz ideje átsülni a húsnak, és nem ég meg közben a panír. Ha az egyik oldala már szép piros, fordítsd meg a húst, vedd magasabbra a hőfokot és fedő nélkül süsd készre.
3. Én egyszer vettem boltit - soha többet!
Mindi keletkezik itthon szárazkenyer, abból bármikor lehet csinálni. És olyan durvaságút, amilyek akarok. A bolti szinte lisztszerű...
Elarulom a titkot! A hus minosegeben van a megoldas. Tul vizes hus, hutoszekreny hideg hus, fagyasztasbol visszaolvasztott hus ... ezek mind alkalmatlanok!!!!!!!!!
Azert vallik le a panir, mert sutas kozben a nedvesseg tavozik a husbol es ez oldja le a husrol a burkolatot.
Ennyi az egesz.
Vedd ki idoben a hust es szobahomersekleten kezdjel el vele dolgozni. Kiolvasztas utan itasd fel a nedvesseget konyhai torlopapirral es utana panirozd ki a hust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!