Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni, hogy a...

Hogy kell csinálni, hogy a panír ne szakadozzon le a rántott húsról?

Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 03:54
 1/6 A kérdező kommentje:
/Sosem sikerül... a hús sem sül át rendesen, miközben a panír meg már ég le.../
2021. júl. 31. 04:59
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Jobban rá kell nyomkodni a morzsát, és az olaj legyen tűzforró, amikor beleteszed. (Akkor szokott leszakadozni, amikor a panír átnedvesedik a hústól és/vagy a zsiradék nem kellően forró.)

Az első oldalát, amíg sütöd, vedd lejjebb a hőfokot, és tegyél rá egy fedőt. Így lesz ideje átsülni a húsnak, és nem ég meg közben a panír. Ha az egyik oldala már szép piros, fordítsd meg a húst, vedd magasabbra a hőfokot és fedő nélkül süsd készre.

2021. júl. 31. 05:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Illetve a panírmorzsa is számít. Mi 20 év sütés-főzés után tapasztaltuk azt, amit most te is, pedig eddig sosem volt baj. Aztán rájöttünk, hogy a morzsa a rossz. Csináltunk magunknak száraz kenyérből, 100x jobb lett. Ízre is, meg rendesen rajta is maradt. Nem tudom, hogy mi van a boltiban, de hogy nem sima morzsa, az biztos.
2021. júl. 31. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

3. Én egyszer vettem boltit - soha többet!

Mindi keletkezik itthon szárazkenyer, abból bármikor lehet csinálni. És olyan durvaságút, amilyek akarok. A bolti szinte lisztszerű...

2021. júl. 31. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Elarulom a titkot! A hus minosegeben van a megoldas. Tul vizes hus, hutoszekreny hideg hus, fagyasztasbol visszaolvasztott hus ... ezek mind alkalmatlanok!!!!!!!!!


Azert vallik le a panir, mert sutas kozben a nedvesseg tavozik a husbol es ez oldja le a husrol a burkolatot.


Ennyi az egesz.


Vedd ki idoben a hust es szobahomersekleten kezdjel el vele dolgozni. Kiolvasztas utan itasd fel a nedvesseget konyhai torlopapirral es utana panirozd ki a hust.

2021. júl. 31. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt lehet hogy a hús túl hideg, másrészt jól bele kell nyomkodni a zsemlemorzsát, illetve ne túl forró olajba tedd oda
2021. júl. 31. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!