Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valakinek van csak egy db...

Valakinek van csak egy db neten található zöldségleves receptje, amit nagyon könnyű megcsinálni és nagyon finom? Hogy kell finomra megcsinalni?

Figyelt kérdés

Biztos nagyon hülye kérdés annak aki tud főzni, de én képtelen vagyok levest főzni.

Csak tésztát szoktam, arra szószokat, meg gombapaprikást. Ennyit tudok.

Csak zöldséglevest szeretnék, mert a nyers hústól rosszul vagyok.

Egyszer próbáltam meg evekkel ezelőtt ha jól emlékszem lencselevest csinálni, de emlékszem hogy vízíze lett...

Azért lenne fontos hogy megtanuljak egyet csinálni, mert nekem ténylegesen a leves az amit a legjobban szeretek.

Anyukám is utal főzni, de amikor ritkán csinál levest, az iszonyat finom. Csak sima zöldségleves, répa, tészta, zeller meg ilyesmik szoktak benne lenni. Tehát semmi extra, nagyon egyszerű és mégis iszonyat finomra tudja, nekem meg vízízű lett az egész.

Sima konzerves fehérbab levese is iszonyat finom...

Nem vagyunk túl lelkizős viszonyban, úgyhogy nem akarom őt megkérdezni mert ciki lenne.

Szóval, tud valaki egy nagyon egyszerű zöldségleves receptet? Tudom hogy van a neten 1000, de nem tudom hogy melyiket kellene megpróbálnom.

ma 13:58
 1/4 Katona Dius ***** válasza:
21%
Leveskocka 2 db, kb 1 liter víz, és zöldség, amit szeretsz.
ma 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Bármelyik tárkonyos csirkeraguleves csak hagyd ki a csirkét. Azok nagypn ízesek. Az a titka hogy sűrű legyen es sokat főjön. Akkor lesz íze
ma 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Mint az előző, de tehetsz bele tésztát is. Egyébként ajánlom a YouTube-on Szazsu videóit, nagyon jók a receptjei, és főzés közben mindent szépen elmagyaráz. Azt nem csodálom, hogy a lencselevesed vízízű lett. A lencse alapjában ízetlen, nagyon fel kell turbózni, hogy legyen belőle valami. Sok múlik az ízesítésen, ezért jók a leveskockák, azzal rögtön adsz egy alapot a levesnek. Csak utána már ne sózd meg, mert a leveskocka is sós.
ma 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig egyszerű levest csinálok, fagyasztott zöldség mix, egy kis krumpli, felteszem főni só, bors, petrezselyem, piros arany, egy kis sárga paprika cikk, majd mikor majdnem kész teszek bele levestésztát. Ha van friss petrezselymed, akkor azt a végén elég hozzáadni. Ha ízesebben akarod, akkor pici olajon piríthatod a tésztát és utána bele a többi.
ma 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!