Csak mikróban készíthetö leves?
Pár napig nincs semmi más fözési lehetőségem, csak a mikró.
Csak friss zöldségekből készült leves jöhet szóba különböző allergiák miatt, semmiféle állati élelmiszert nem ehetek. Szintén kiesnek a bolti félkész vagy kész levesfélék is.
Gyakorlatilag bármilyen zöldséget tudok venni, ez nem akadály.
Ami lényeges lenne, hogy laktató és jó ízű legyen az eredmény.
Még soha nem főztem mikróban, csak melegítettem vele, ezért nincs tapasztalatom.
Minden kipróbált receptet, ötletet előre is köszönök.
1-es: nem éri meg, mert csak pár napig vagyok ilyen helyzetben, utána már rendesen felszerelt konyhám lesz.
2-es: a gond az, hogy hirtelen kerültem ilyen helyzetbe, már most sem tudok fözni és pár napig marad is így.
Rendelni meg nem tudok, mert valami miatt mindig problémás az összetétel.
Akkor az elég hülye helyzet. Még ilyen mindenmentes helyeken se találsz semmit?
Ha más nincs, én lehet megkérdeznék egy barátot vagy családtagot, hogy kölcsönvehetem-e egy kicsit a konyháját, csinálnék egy nagyobb adag levest meg valami főételt és azzal már ki fogod húzni pár napig. Fordított esetben én kérdés nélkül segítenék, szóval nem gondolom, hogy ez ciki lenne.
Évekig csak mikróm volt, még pörköltet is főztem benne.
Levest úgy tudsz főzni, hogy leveszed a teljesítményt kb 200-300 W-ra és lassan főzöd, időszakosan meg kell keverni és semmi ne lógjon mi a vízből.
De ettől függetlenül a salátát javaslom, mivel nagyjából tapasztalat szerint 4-5 próbálkozás lesz mire olyan keves lesz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!