Lehet ebből zöldségleves?
Ha úgyis vennél krumplit, akkor indíts egy krumplilevessel, amibe a mennyisegnek megfelelően teszed a répakarikákat!
Egyébként semmi gond nincs azzal, ha egy zöldsegleves leheletnyire édeskés. Nálam olyan pl. a zöldborsó, hogy a levesem szinte édes.
Köszönöm a válaszokat!
Kókusz alapú olajjal csináltam, mert diétázom. Csak egy kis edénykével csináltam ugyan. De ahhoz képest, hogy nem vettem hozzá olyan sok mindent nagyon finom, gazdag leves lett! Még vettem hazafelé krumplit meg májkrémet, ahogy az első válaszoló írta. Kicsit pikáns lett, mert csak csípős fűszerpaprikam van itthon. Aggódtam, hogy üres leves lesz, de igazából ennyi hozzávaló is teljesen elég volt☺
Ami azt illeti en is rántás nélkül csináltam. Vagyis megdinszteltem a hagymát, levettem a tűzről és tettem rá paprikát. Utána csak felöntöttem vízzel, fűszereztem és mindent beletettem. Ha jól emlékszem mamám is így főzi.
De szerintem ez is olyan, hogy ahány ház, annyi szokás.😊 Ha valakinek van olyan egészségi állapota, hogy nyugodtan mehet a zsír meg a liszt, illetve otthon is így tanulta, akkor neki az lesz a természetes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!