Könnyü, nem megszokott zöldséges levest keresnék (? )
Kipróbált levesrecepeteket szeretnék kérni, (nem krémlevest), amiben nincs hús, és nem túl laktató, nem teljesen megszokott és vendégeknek is megfelelö (azaz mutatósan lehet tálalni).
Elöre is köszönöm.
Én nyuszi levesnek hívom = mindent bele, amit a nyuszi megeszik. Mások Fradi levesnek = mindent bele
Szóval ami csak van zöldség, azt felszeletelni, összerakni, felengedjük hideg vízzel, sót bele, és összefőzni. Arra vigyázz, hogy szép színes legyen, tehát zöld-sárga-stb. színek: káposzta, karalábé, répa, gyökér, a vége felé belecikkezni 1-2 paradicsomot. Ha szoktál használni, 1-2 húsleves kockával meg lehet bolondítani az ízét, én nem szoktam.
Nagyon különleges és igazán finom!
Köszi a válaszokat, elsöre jó ötletnek tünnek. (A krémlevest nem a tálalás miatt írtam, hanem mert a családban többen nem szeretik az állagát, de azért köszi!)
Sajnos a második krémlevest nem tudom megnézni, mert nem vagyok regisztrálva.
Ha vannak újabb ötletek, azokat is szivesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!