Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegaként mit esztek a főzeléke...

Vegaként mit esztek a főzelékekhez?

Figyelt kérdés
Tofu virslin kívül érdekelne, azt szeretem de nem mindig akarok azt enni. Tojást sem szeretnék. Egyéb ötlet?

2022. aug. 19. 10:21
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
16%
Először is nem a 15-ös, vagyok, hanem a 14-es. Másodszor, mivel ez e nyilvános válaszolós/pontozásos oldal. így talán én is alkothatok véleményt a kérdésben, hogy SZERINTEM mi a finom feltét. De nyugodtan "szólj" ha mégse
2022. aug. 19. 14:36
 22/55 anonim ***** válasza:
91%

A pontozás NEM LIKE, hanem hogy hasznos-e a válasz az eredeti kérdésre.

A hagymakarika az, mivel a kérdésre válaszol, méghozzá odaillö, normális választ írt. A te magánvéleményed nem az, amire a pontozás való! (Olvasd el a szabályzatot, ha nem hiszed!)

2022. aug. 19. 14:41
 23/55 anonim ***** válasza:
0%
Jó, de én nem is pontozta le, csak kevésbé hasznosnak, azaz semlegesnek értékeltem. (75%) Tehát aki szereti annak kedves egészségre. Igy se jó?
2022. aug. 19. 14:54
 24/55 anonim ***** válasza:
6%
*egészségére
2022. aug. 19. 14:55
 25/55 anonim ***** válasza:
91%

Eddig 15-ös voltál, valamelyik választ törölték, ezért lettél 14. Lencsefőzelék feltétjeként igenis jó lehet a fűszerezett panírozott hagymakarika. A kérdező ha nem szereti, majd szól. Te kezdtél el kötekedni. Inkább hagyjuk.

Még egy ötlet: piríts zsemlekockákat kevés olajon(olívaolajon) serpenyőben fokhagymásan, az is finom a főzelék tetején. Főleg spenóttal. De akár krumplifőzelékkel is el tudom képzelni, vagy zöldbabbal, tökkel, kelkáposztával.

2022. aug. 19. 15:44
 26/55 anonim ***** válasza:
17%
Ha neked a véleménynyilvánítás kötekedésnek számít, akkor csak sajnálni tudlak.
2022. aug. 19. 15:50
 27/55 anonim ***** válasza:
90%
Ez a hagymakarikás kötekedő egy igazi vérbeli barom :D epeeee hagymakarikaaa, az nem jó! Jézus :D nekem pl semmi bajom tőle, de az epret utálom, akkor húzzam lr az összes epres választ, mert éN aZt NeM sZeReTeM?
2022. aug. 20. 11:17
 28/55 anonim ***** válasza:
9%
27. Persze, nekem semmi bajom tőle, akkor már a másiknak sem lehet probléma. Tipikus magyar mentalítás. Nem azt írtam hogy nem lehet jó ötlet a sült hagymakarika, de oda kéne írni hogy csak annak aki szereti.
2022. aug. 20. 11:23
 29/55 anonim ***** válasza:
9%
Jó, szerencsére a kérdezőnek semmi gondja vele. De, én biztosan nem enném meg, és mivel ez egy nyilvános oldal, ezért már had szabadjon már véleményt alkotnom.
2022. aug. 20. 11:26
 30/55 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván annak jó ötlet, aki szereti, bszki. Ha ezt mindenhez oda kene írni, azt is odaírhatnád, hogy de ne mikroba csinálja, meg figyeljen, hogy nehogy megégesse a száját, meg ha allergiás a hagymára akkor ne egye, meg figyeljen a szeletelésnél az éles kessel. Elvégre lehet, hogy ez valakit érint...

Logika nulla.

2022. aug. 20. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!