Más is csinálja így a főzelékeket?
Figyelt kérdés
Sosem szoktam rántással vagy habarással sűríteni. Eleve kevesebb vizet öntök hozzá, és így kb. magától besűrűsödik. Nem mindennel működik így, de például a lencsét, sárgaborsót, brokkolit...stb. mindig így csinálom. Max egy kis tejfölt keverek bele a végen.2021. júl. 3. 15:18
1/8 anonim válasza:
Rantastol izt is kap, nem csak suruseget ... a habarastol selymesebb lesz es persze izben is tobb.
2/8 anonim válasza:
Nem, így nem szoktam. A habarás is és a rántás is ízt is ad, nem csak sűrít.
3/8 anonim válasza:
Ahogy Te csinálod, az nem főzelék, csak vízben főtt zöldség. A rántástól-habarástól lesz főzelék és jó ízű. De nem kell sok lé és rántés bele.
5/8 anonim válasza:
Én maximum egy pici habarással húzom be, de legtöbbszer saját magával sűrítek.
6/8 anonim válasza:
Rántás vagy habarás nélkül nem főzelék lesz, hanem főtt zöldség zöldség pürével.
7/8 anonim válasza:
Csak es kizarolag rantassal csinalom. Nem szeretem a "reform konyhat", a habarastol meg a terhessegem alatt megundorodtam es azota is tart 😆😆
8/8 anonim válasza:
Rantassal csinalom es utana egy kis tejjel a borsot, a finomfozeleket
Piros rantassal a kelkaposztat es a krumplit
Mas fozeleket meg nem szoktam csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!