Hogy csináljam a főzelékeket, hogy sűrű is legyen, és ne legyen görcsüs a rántástól, ill. a habarástól?
Figyelt kérdés
sajna nem nagyon akar sikerülni,pl a borsó főzelék,vagy híg,vagy tiszta görcs :(2009. febr. 24. 11:18
1/7 A kérdező kommentje:
göörcsös,ezt elírtam
2009. febr. 24. 11:18
2/7 A kérdező kommentje:
és megint,görcsös,bocsi itt ül a babóm a térdemen :)
2009. febr. 24. 11:19
3/7 anonim válasza:
:)
ha híg akkor adj bele még lisztet az besűríti.Ha sűrű akk. tejjel /azt hiszem/ m.
4/7 anonim válasza:
szia!
én úgy szoktam,hogy egy tálba öntök tejet,majd teszek hozzá lisztet,és ezt kézi habverővel keverem jó alaposan össze.
a liszt mennyiségével tudod szabályozni a főzelék sűrűségét.
sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Amikor mar beakarod habarni a fozeleket, akkor egy talba tegyel tejfolt, lisztet csak keveset, es a forro levesbol. Ezt keverd ki nagyon simara, ha kell habverovel is keverheted. Ez eleg hig legyen, es ezt ontsd a forro levesbe, folyamatosan keverd, es a langot tedd takarekra. Ha meg mindig hig, tobb lisztet tegyel bele. Masnapra viszont surubb lesz, ugyhogy arra vigyazz, hogy annyira ne legyen suru amikor elkeszul.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat
2009. febr. 24. 15:09
7/7 anonim válasza:
Én krumplipüré-port teszek bele liszt helyett, úgy, hogy elkeverem tejföllel és egy kis tejjel. :) Tutira nem csomós, bár nem biztos hogy a babámat etetném ilyen "műkajával"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!