ugyanolyan jó, mint a liszt, csak praktikusabb, mert nem csomósodik.
2010. szept. 13. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 Bocipók válasza:
Elég a keményítő, nem kell hozzá liszt. Ugyanúgy működik, vagy a főzelék tetejére szórod, vagy behabarod vele.
Az igazat megvallva nem értem, hogy miért modják, hogy jobb mint a liszt (lisztérzékenyeknek nyilván jobb), de szerintem tök ugyanolyan, max drágább.
És a keményítő szénhidrát, ezért ugyanúgy hízlal, mint a liszt. Szóval az én véleményem az, hogy nem éri meg külön venni, még akkor sem, ha kevesebb kell belőle.
2010. szept. 13. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Még több is benne a kalória.
2010. szept. 13. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
nagyságrendileg ugyanannyi a kalóriatartalma én úgy tudom. (egyszer pont ezt néztem neten)nem oszt nem szoroz túl sokat.
2010. szept. 13. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Én nem szeretem használni a keményítőt, mert ha forralás után tovább főződ, szétesik és újra híg lesz az étel.
2010. szept. 13. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
most még egyszer rákerestem neten:
liszt 350 kcal
haas étkezési keményítő 343 kcal
update liszt 336 kcal - :) ez röhej, mintha olyan sokat számítana az a pár kcal különbség. ez csak önámítás, ha valaki elhiszi
2010. szept. 13. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
komolyan az az 5 dkg liszt, amivel sűríted olyan rohadt sok kalória, hogy rögtön 8 kg-ot hízol, ha ránézel....mellesleg a keményítős kaja az első forralásnál szétfolyik
2010. szept. 13. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
A keményítő kukoricalisztből készül. Ugyanannyi kalória van benne, mint a fehér lisztben, csak egészségesebb, és glutén-érzékenyek is ehetik.
Én nem szeretem, mert gusztustalan kocsonyás állaga lesz tőle a főzeléknek.
2010. szept. 13. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 13. 11:12
10/11 anonim válasza:
Megvan az az előnye a liszttel szemben, hogy megmaradnak az eredeti ízek és nem lesz "lisztízű" a főzelék. Ez a tulajdonsága pl. egy gyümölcslevesnél még előnyösebb. Persze valaki direkt szereti a lisztízű, "menzás"kajákat.:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!