Töltött paprikát lehet keményítővel sűríteni?
Van itthon egy dobozzal, amihez vettem csak egy kiskanálnyi kellet, így amibe lehet használnék belőle hogy el is fogyjon.Főzelékhez már használtam, jó a töltött paprikához is?
Még mihez lehet használni?
Az elött soha nem használtam.. :S
Minek "sűríteni" a töltöttpaprikát?
Paradicsomlében megfőzöd és készen van.
Levesekbe, főzelékekbe, szószokba, mártásokba tudod még használni és ezerszer egészségesebb formája a sűrítésnek, mint a rántás meg a habarás.
Sütikbe nem szabad, mert betonná tudja keményíteni a tésztát.
keményítővel olyasmit sűríts, amit azonnal meg is esztek, mivel ha kihűl és újraforralod, újra folyós lesz
amúgy mostanában mi se rántással sűrítjük a töltött paprikát, hanem krumplival vagy semmivel
Köszönöm.Végül is nem volt szükség a sűrítésre.
Van amikor túl híg marad és olyankor szoktam bele rántást tenni, de most besűrűsödött magától. :)ű
A tippeket is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!