A főzelékeket lehet CSAK étk. Keményítővel sűríteni? Vagy mindenképp kell sima liszt is hozzá?
Figyelt kérdés
Hogy működik a keményítő. Jobb egyáltalán mint a liszt. Mik az arányok?
köszi előre is
2010. szept. 13. 09:48
11/11 anonim válasza:
te valamit nagyon rosszul csinálsz, ha lisztízű marad a kajád, mert ha forralod a lisztíz eltűnik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!