40es, miért, ha valaki eszik húst, akkor meg tuti, hogy nem esik ki neki semmi? Csak azért, mert eszik húst? Attól még lehet, hogy kolbászt eszik sült krumplival minden nap, mondjuk.
A bab, lencse, stb -t meg nem is értem. Miért esne ez ki egy vegánnál? Kivéve persze, ha nem szereti, mint pl az öcsém.
De ez ugyanúgy igaz lehet húsevőkre is.
#44 félreérted, úgy értettem, hogy most (nem vegánként) nem nagyon eszem babot lencsét satöbbit, viszont azt hallottam, hogy a vegánoknak fontos a fehérjebevitelhez.
Én amúgy egy szóval sem mondtam, hogy a húsevéssel minden esetben minden fontos tápanyagot beviszel.
Mint mondtam, most sem élek olyan egészségesen.
De ez az én személyes döntésem, hogy addig nem térek át amíg nem tervezem el konkrétan, hogy kiegyensúlyozott legyen az étrendem. Mert mint mondtam, ha áttérnék a vegánságra, akkor azt akár életem végéig is szeretném folytatni, akkor meg fontos hogy egśzséges legyen. Amúgy most is vega vagyok, tejterméket eszem, meg ritkán tojást, de általában nem.
Néztem már sok vegános videót és mindegyikben azt mondták, hogy vigyázni kell, ha nem jól csinálod akkor hiánybetegségeid lesznek. Hús mellett is ugyanúgy lehet, nyilván, de nem ez volt a kérdésem.
Mákolajat csempészni, ahova csak lehet és mandula"tej"
"ezek nem izmosak, hanem szálkásak".... Ezen kiégtem...
Azért szálkás, mert izmos te..! 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!