Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi az, amit megkérdeznél egy...

Mi az, amit megkérdeznél egy vegántól?

Figyelt kérdés

2021. júl. 24. 12:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Az ő döntése.
2021. júl. 25. 11:32
 42/50 anonim ***** válasza:

40es, miért, ha valaki eszik húst, akkor meg tuti, hogy nem esik ki neki semmi? Csak azért, mert eszik húst? Attól még lehet, hogy kolbászt eszik sült krumplival minden nap, mondjuk.

A bab, lencse, stb -t meg nem is értem. Miért esne ez ki egy vegánnál? Kivéve persze, ha nem szereti, mint pl az öcsém.

De ez ugyanúgy igaz lehet húsevőkre is.

2021. júl. 25. 18:45
 43/50 anonim ***** válasza:
94%

#44 félreérted, úgy értettem, hogy most (nem vegánként) nem nagyon eszem babot lencsét satöbbit, viszont azt hallottam, hogy a vegánoknak fontos a fehérjebevitelhez.

Én amúgy egy szóval sem mondtam, hogy a húsevéssel minden esetben minden fontos tápanyagot beviszel.

Mint mondtam, most sem élek olyan egészségesen.

De ez az én személyes döntésem, hogy addig nem térek át amíg nem tervezem el konkrétan, hogy kiegyensúlyozott legyen az étrendem. Mert mint mondtam, ha áttérnék a vegánságra, akkor azt akár életem végéig is szeretném folytatni, akkor meg fontos hogy egśzséges legyen. Amúgy most is vega vagyok, tejterméket eszem, meg ritkán tojást, de általában nem.

Néztem már sok vegános videót és mindegyikben azt mondták, hogy vigyázni kell, ha nem jól csinálod akkor hiánybetegségeid lesznek. Hús mellett is ugyanúgy lehet, nyilván, de nem ez volt a kérdésem.

2021. júl. 25. 19:09
 44/50 anonim ***** válasza:
91%
Húsevő koromban nem ettem semmi hüvelyest, most meg imádom őket :)
2021. júl. 25. 19:16
 45/50 A kérdező kommentje:
Igazad van, tényleg oda kell figyelni. De szerencsére nagyon sok támogató facebook csoport van, vagy a neten bárhol utánanézhetsz. Arra viszont figyelj, hogy ha tényleg vonz a téma, ne halogasd a végtelenségig. Én majdnem megtettem, már régóta minden lehetőség adott volt, de mindig azt mondogattam magamnak, hogy majd egyszer. Aztán egy napon rájöttem, hogy miért majd egyszer, ha most is lehet?
2021. júl. 25. 20:26
 46/50 anonim ***** válasza:

Mákolajat csempészni, ahova csak lehet és mandula"tej"

2021. júl. 31. 00:24
 47/50 anonim válasza:
100%

"ezek nem izmosak, hanem szálkásak".... Ezen kiégtem...

Azért szálkás, mert izmos te..! 🤦‍♂️

2021. aug. 11. 15:36
 48/50 anonim válasza:
100%
A pontos időt...? 🤔
2021. aug. 11. 20:05
 49/50 A kérdező kommentje:
21:53, szolgálatodra
2021. aug. 11. 21:52
 50/50 anonim ***** válasza:
47es, én is ezen röhögtem. Nem izmos, hanem szálkás. Juj.
2021. aug. 11. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!